#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Cheta publica la meciul FC Unirea-ALRO Slatina pentru salvarea echipei din Alba Iulia

Cheta publica la meciul FC Unirea-ALRO Slatina pentru salvarea echipei din Alba Iulia

Revista nr. 156 | 21-10-2012 | Alexandru Mitchievici


Întâlnirea dintre FC Unirea Alba Iulia si ALRO Slatina s-a încheiat la egalitate: 1-1 (1-0), într-un meci al etapei a 8-a a ligii secunde, seria vestică (vineri, 19 octombrie 2012).

Uniriştii au deschis scorul în minutul 26 prin Claudiu Oară, care a finalizat cu capul după un corner executat de pe partea stângă de Istrate.

Meciul a stat sub semnul echilibrului şi ca o consecinţă aproape firească a venit şi egalitatea: în minutul 69 Cătălin Crăciun a avut o incursiune ambiţioasă finalizată spectaculos.

Ocaziile au continuat la ambele porţi, dar fără vreo finalizare. În minutul 90 uniriştii au solicitat un penalty care nu a fostacordat.

Până la primul fluier disputarea meciului de la Alba Iulia a stat sub semnul întrebării. FC Unirea se află în pragul desfiinţării, pentru că echipa nu a plătit arbitrii şi are restanţe de 4 luni la proprii jucători.


Suporterii fideli ai echipei au lansat o campanie de salvare a echipei şi au venit vineri la Stadionul Cetate pentru a-i susţine pe unirişti.

La iniţiativa jurnaliştilor Raul Oargă (Radio Ardeleanul FM) şi Dan Udrea (Alba Sport) pe stadion a fost organizată o urnă mobilă menită să strângă bani pentru salvarea echiepi. Oamenii simpli au fost generoşi, astfel că s-au strâns circa 2.000 de lei, bani care vor ajunge la fotbaliştii neplătiţi prin intermediul căpitanului de echipă, albaiulianul Mircea Oprea.

Felicitări pentru antrenorul Stelian Gherman şi elevii săi care au luptat 90 de minute în ciuda situaţiei dezastruoase de la club...

 


Cheta publica la meciul FC Unirea-ALRO Slatina pentru salvarea echipei din Alba Iulia Cheta publica la meciul FC Unirea-ALRO Slatina pentru salvarea echipei din Alba Iulia Cheta publica la meciul FC Unirea-ALRO Slatina pentru salvarea echipei din Alba Iulia
Taguri: cheta, publica, meciul, FC Unirea, ALRO, Slatina, pentru, salvarea, echipa, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>