#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Membrii PP-DD Alba au incercat să blocheze formarea aliantei PNL-PDL la Alba Iulia

Membrii PP-DD Alba au incercat să blocheze formarea aliantei PNL-PDL la Alba Iulia

Revista nr. 140 | 26-06-2012 | Alexandru Mitchievici


Alianţa dintre PNL şi PDL care s-a constituit la Alba Iulia şi la Consiliul Judeţean Alba a fost surpriză pentru cei mai mulţi ziarişti, politicieni, dar şi pentru oamenii simpli.

Luni, 25 iunie 2012, consilierii liberali de Alba Iulia s-au strâns la Vila Elisabeta pentru a pune la punct ultimele detalii legate de constituirea Consiliului Local Alba Iulia, eveniment ce urma să se petreacă în aceeaşi zi, la ora 12.00.

Cunoscând intenţia liberalilor de a nu respecta negocierile avute cu PP-DD şi PSD, precum şi de a face alianţă cu PDL-ul, 6 maşini cu membrii PP-DD au blocat drumul care face legătura între pensiune şi oraş. Consilierii PNL şi ceilalţi lideri ai organizaţiei au fost nevoiţi să plece pe jos din Vila Elisabeta, ajungând la CL Alba Iulia cu taxiuri şi cu alte două maşini ale consilierilor liberali care nu fuseseră blocate.

Liberalii au ajuns la şedinţa de consituire a Consiliului Local Alba Iulia cu puţin timp înainte de începerea şedinţei, îmbrăcaţi lejer (fără costume), ei neavând timp să se îmbrace elegant pentru constituirea Consiliului Local şi pentru numirea celor doi viceprimari.

Cei doi consilieri PP-DD (Dorin Şerdean şi Dorin Pocol) împreună cu preşedintele Cornel Comşa au ajuns ultimii la sala unde a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local.

Un detaliu care a atras atenţia a fost faptul că, cu două ore înainte de ora programată pentru începerea şedinţei, Cornel Comşa a transmis jurnaliştilor un SMS prin care anunţa faptul că cele două şedinţe se amână cu trei zile.

Incidentul a fost confirmat de consilierul liberal Gabriel Pleşa.

Dacă sabotajul PP-DD-ului Alba funcţiona împiedicîndu-i pe liberali să ajungă la şedinţa de constituire a Consiliului Local Alba Iulia, această constituire se amâna cu trei zile, timp în care PP-DD spera să finalizeze alte negocieri - fie cu PNL, fie cu PDL.

Preşedintele PP-DD Alba, Cornel George Comşa, a explicat pe Facebook incidentul respectiv: „Eu şi încă 5 colegi din PP-DD am mers la Vila Elisabeta înainte ca PNL să meargă să voteze în CL, şi am încercat să-i conving să n-o facă. Fizic chiar… am blocat cu maşinile noastre toate maşinile peneliştilor din curte, şi le-am cerut să amâne cu 3 zile şedinţa, să renegociem USL-PP-DD. N-a fost să fie, oamenii au ieşit pe jos din curte, s-au urcat în taxiuri şi alte maşini şi s-au dus la vot. Asta s-a întâmplat. Am poze şi filmări de acolo”.


 

Taguri: membri, PP-DD, Alba, au incercat, sa blocheze, formarea, alianta, PNL, PDL, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (2)

Eu
28-06-2012
asta-i scenariu de film...romanesc.(cu actori celebrii si urmariri).ar putea sa ia un premiu.
Raspunde
marius
28-06-2012
Ceva Oscar sau ce?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>