#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase, o ultima aroganta, crede C.T.P.

Tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase, o ultima aroganta, crede C.T.P.

Revista nr. 140 | 24-06-2012 | Alexandru Mitchievici


Invitat la ProTV, ziaristul şi scriitorul Cristian Tudor Popescu a vorbit pe marginea subiectelor fierbinţi: arestarea lui Adrian Năstase, tentativa lui Năstase de a se sinucide, lupta dintre USL şi Traian Băsescu, destinul PDL-ului.

„Decizia lui Adrian Năstase de a se sinucide este peste funcţiile pe care le-a avut acesta. Ţine de structura lui umană. Ea ar putea fi numită ultima aroganţă a lui Adrian Nastase”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

„Este un om care a crescut de tânar pe nişte traiectorii separate, speciale. De decenii, Adrian Nastase nu s-a mai aflat într-o situaţie de om de rând, obişnuită. Aceste prerogative pe care le-a avut, de putere, nu au fost dublate la dânsul şi de un bagaj ideologic. Ca în cazul lui Ion Iliescu...

Adrian Năstase şi Traian Basescu sunt însă lideri de putere pură. Nu îi intereseaza prea mult în ce context ideologic au puterea. Înainte de orice îi intersează să aiba puterea şi să o exercite, să îi vadă pe cei din jur cum se tem, cum umblă cu foarte mare grijă”, a explicat C.T.Popescu.

„Prin arestare şi încarcerarea lui la închisoare ar fi devenit, ar fi decăzut la statutul de muritor de rând. Prin sinucidere el a încercat să decadă la acest nivel de jos, de om de rând”.

Referitor la PDL, C.T. Popescu a afirmat: „PD-ul a fost cel mai bun partid de Opoziţie, dar nu a putut face faţă Puterii: a fost cel mai slab partid aflat la Putere după 1989”, a concluzionat C.T. Popescu.

*Miercuri, 20 iunie 2012, s-a dat decizie definitivă şi irevocabilă în procesul Trofeul Calităţii în Construcţii: în acest proces Adrian Năstase a primit 2 ani cu executare. Când poliţiştii s-au prezentat la casa familiei Năstase pentru a-l ridica pe fostul premier, Adrian Năstase a încercat să se sinucidă cu pistolul. Fostul premier PSD s-a împuşcat în gât, iar glonţul i-a ieşit prin umăr...


 

Taguri: tentativa, sinucidere, Adrian Nastase, prim ministru, ultima, aroganta, crede, C.T.P., Traian Basescu, justitie, PDL, trofeul,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>