#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
PP-DD viseaza un post de viceprimar la Alba Iulia si un post de vicepresedinte la CJ Alba

PP-DD viseaza un post de viceprimar la Alba Iulia si un post de vicepresedinte la CJ Alba

Revista nr. 138 | 13-06-2012 | Alexandru Mitchievici


PP-DD Alba joacă tare şi speră să obţină maximul din negocierile cu PDL şi USL: adică un viceprimar la Alba Iulia şi un vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Alba... Miza este însă mult mai mare şi este pe 4 ani de zile, sau mai mult.

Chiar dacă e minoritar, PP-DD Alba ar putea obţine un post de viceprimar la Alba Iulia şi un post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Alba.

PP-DD are doar 2 consilieri în C.L. Alba Iulia şi 3 consilieri în CJ Alba... dar oamenii ăştia vor decide constituirea majorităţii de către USL sau de către PDL.


Disperat de a avea încă o dată majoritatea în Consiliul Local Alba Iulia, primarul Mircea Hava s-a întâlnit cu liderul PP-DD Alba, Cornel George Comşa.

„Pe mine nu mă poate cumpăra nici Hava şi nici Atanasiu. Iar dacă vreun membru PP-DD va încerca să obţină vreun folos material ca urmare a calităţii sale politice, îl asigur că nu îl validez... Nu vă ascund faptul că în cursul zilei de astăzi (n.a. - miercuri, 13 iunie 2012) am avut o întâlnire cu Mircea Hava care mi-a prezentat argumentele sale pentru care PP-DD ar trebui să meargă alături de PD-L. Docamdată nu vreau să fac mai multe confidenţe, mai ales că urmează să am discuţii şi cu liderii USL”, a declarat Cornel George Comşa într-o emisiune la Radio Ardeleanu Alba Iulia.

Preşedintele PDL Alba, Cornel George Comşa, a mai spus că în următoarele zile PP-DD va lua o decizie pentru a stabili cu cine se va alia în Consiliul Local Alba Iulia şi în Consiliul Judeţean Alba.

Consilierii PP-DD pot decide cine are majoritatea în cele două consilii: aşadar va fi o alianţă între PP-DD şi USL sau o alianţă între PP-DD şi PDL.

„Nu vă ascund faptul că în cursul zilei de astăzi (n.a. - miercuri, 13 iunie) am avut o întâlnire cu Mircea Hava care mi-a prezentat argumentele sale pentru care PP-DD ar trebui să meargă alături de PD-L. Deocamdată nu vreau să fac mai multe confidenţe, mai ales că urmează să am discuţii şi cu liderii USL”, a spus Cornel George Comşa.

Comşa va avea o întâlnire şi cu colegii săi aleşi în consiliile locale din judeţul Alba pentru a gândi o strategie de alianţe. Probabil va a fi aleasă cea mai profitabilă alianţă.

„Voi asculta cu mare atenţie părerea fiecărui coleg de-al meu însă decizia finală îmi aparţine. Vreau să ştiţi că Dan Diaconescu nu mi-a impus nimic. aşa că am libertatea de a hotărâ ceea ce este cel mai bine pentru locuitorii judeţului Alba. Pe mine nu mă interesează nici un ban necinstit şi nici un avantaj material în urma acestor negocieri. PP-DD este o organizaţie politică şi nu un talcioc”, a precizat Cornel George Comşa.


 

Taguri: PP-DD, viseaza, post, viceprimar, Alba Iulia, vicepresedinte, consiliul, judetean, Alba, Cornel George Comsa, Ion Marincas, Dor

Ratari

Criticisme (1)

divertis
15-06-2012
,,ba da'prosti mai sunt"em"
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>