#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    

USL primeste o infuzie de sange pedelist… proaspat

Revista nr. 131 | 27-04-2012 | Alexandru Mitchievici


USL primeşte o infuzie de sânge pedelist… proaspăt

Unii comentatori politici spun că traseismul politic poate fi considerat doar când cineva merge din Opoziţie la Putere, atras de bani, funcţii, afaceri cu dedicaţie etc. În mod normal, traseismul politic nu poate fi considerat când cineva pleacă de la Putere, pierzând avantajele, spre Opoziţie, unde nu primeşte nimic. Numai că ultimele sosiri în rândurile Opoziţiei sunt foarte speciale: ultimii parlamentari trecuţi în Opoziţie fac gestul de transfer în ceasul al 12-lea, când se ştie că Puterea va pierde alegerile, iar Opoziţia va constitui noua Putere din România. Prin urmare, ultimele transferuri de parlamentari de la Putere în Opoziţie nu pot fi consideraţi personaje dezinteresate, ci chiar profund interesate de a rămâne în fruntea bucatelor.

Liderii Opoziţiei trebuie să deschidă foarte bine ochii: cei care au venit pe ultima sută de metri în Opoziţie nu sunt nici liberali, nici social-democraţi, ei vor doar să-şi păstreze funcţiile, privilegiile ş.a.m.d. Dacă nu sunt suficient de atenţi, liderii USL-ului se vor trezi cu o droaie de PDL-işti de frunte că trec în PNL şi PSD.

Opoziţia ar avea nevoie de forţe proaspete, dar nu venite de la PDL, ci din societatea civilă: profesori, universitari, doctori, oameni de afaceri, tineri, femei etc.

PDL-iştii vin cu o mentalitate formată în Partidul Prezidenţial, PDL-iştii sunt consideraţi de alegători ca fiind corupţi şi prost administratori ai ţării.

La momentul propice, PDL-iştii veniţi în USL în ultimele zile se vor putea chiar constitui într-un cal troian care să destabilizeze Guvernarea USL-ului. În acelaşi timp, vechii membri ai PSD şi PNL ar trebui să fie foarte nemulţumiţi, pentru că noii veniţi din PDL vor solicita candidaturi, funcţii, posturi publice etc. care ar fi în mod normal ale membrilor PNL şi PSD.

În acest moment, infuzia de sânge PDL-ist nu face bine USL-ului, care şi-a conturat o imagine total opusă PDL-ului. USL-ul se va trezi cu o frumoasă infecţie portocalie şi, la urma urmei, oamenii simpli care votează vor politicieni noi la faţă, nu vor să voteze candidaţii USL-ului care, de fapt, sunt vinituri de la PDL.


Editorial apărut miercuri, 25 aprilie 2012, în ziarul „Informaţia de Alba”, semnat de Iulian Brok


 

Taguri: USL, primeste, infuzie, sange, pedelist, proaspat, PNL, PSD, PDL, motiune, cenzura, tarseisti, tradatori

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>