#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Alba Iulia va avea 4 reprezentante la Campionatul Balcanic de Mars

Alba Iulia va avea 4 reprezentante la Campionatul Balcanic de Mars

Revista nr. 128 | 05-04-2012 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 7 aprilie, la Bucureşti se va desfăşura Campionatul Balcanic de Marş. CS Unirea va fi prezent prin 4 sportive, două dintre acestea fiind selecţionate să reprezinte România în competiţiile internaţionale viitoare.

În competiţia senioarelor va lua startul Ana Rodean (foto) - ea este deţinătoarea titlului de campioană naţională şi rezultatul ei va conta în clasamentul oficial al competiţiei. A doua sportivă din Alba Iulia care va alerga în competiţia senioarelor este Ana Maria Groza; ea va concura fără a puncta în clasamentul oficial. Ambele sportive sunt legitimate la CS „Unirea” şi CS Universitatea Alba Iulia şi au mari şanse de a fi prezente în lotul României care va participa în luna mai la Cupa Mondială de la Saransk, Rusia.

În competiţia junioarelor va fi prezentă Mihaela Acatrinei, vicecampioana naţională de la junioare 2 şi care va reprezenta România în clasamentul oficial. A doua junioare este Bianca Molnar, medaliată cu bronz la CN de junioare 2; ea va concura fără a puncta în clasamentul oficial. Ambele sportive sunt legitimate la LPS Alba Iulia şi CS „Unirea” Alba Iulia.

Sportivele sunt însoţite de către antrenorii Gabriel Avram, Horia Ştef şi Mariana Bucerzan.

„După medaliile obţinute săptămâna trecută de către Anca Bunea la Campionatul Balcanic de Cros din Turcia am încredere că fetele se vor întoarce acasă cu medalii şi de la această competiţie!”, a declarat Gabriel Marius Anghel, directorul CS Unirea Alba Iulia.


 

Taguri: Alba Iulia, 4, reprezentante, campionat, balcanic, mars, Ana Rodean, Ana Maria Groza, Mihaela Acatrinei, Bianca Molnar

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>