#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Au inceput inscrierile pentru tabara Acustic Live Music Camp 2012 de la Ramet

Au inceput inscrierile pentru tabara Acustic Live Music Camp 2012 de la Ramet

Revista nr. 124 | 06-03-2012 | Alexandru Mitchievici


Cei care doresc să participe la cea de-a V-a ediţie a taberei de chitară Acustic Live Camp 2012 se pot înscrie începând din aceste zile.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 15-21 iulie 2012 în judeţul Alba, aproape de Mănăstirea Râmeţ. La tabăra de chitară de la Râmeţ se pot înscrie orice iubitori ai acestui instrument, vârsta minimă de participare fiind 10 ani. Cursurile sunt structurate pe nivel începător-mediu-avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară: chitara electrică, chitară acustică corzi de metal, chitară acustică corzi de nylon. Dintre stilurile de chitară care se vor aborda enumerăm următoarele: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal.

Cursurile se vor ţine în fiecare zi după un program bine definit. Toţi profesorii-artişti invitaţi la această ediţie au experienţă scenică şi didactică. În funcţie de numărul celor înscrişi şi de preferinţele acestora, vor fi prezenţi următorii: Andras Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, Silvan Stâncel.

În cadrul acestei ediţii va avea loc un concert deschis publicului larg care va include cele mai variate genuri de chitară.

Pe lângă cursurile de chitară se vor organiza: foc de tabără, excursii în Cheile Râmeţ şi Mănăstirea Râmeţ, iar în ultima seară a taberei spectacolul ACUSTIC LIVE SHOW unde toţi participanţi vor susţine mici recitaluri indiferent de nivelul chitaristic avut.

Partenerii actuali sunt Asociaţia Culturală Cultur’ART şi Pensiunea Râmeţ (www.pensiunearamet.ro).

În funcţie de apariţia unor eventuali sponsori se vor organiza concursuri cu premii sau eventual reduceri la costurile de participare. Informaţiile legate de acest aspect vor fi prezentate pe site-ul taberei la momentul respectiv. De-a lungul ediţiilor sponsorii care ne-au susţinut au fost S.C. HORA S.A (sponsor principal) www.hora.ro, www.guitarshop.ro, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, Pensiunea Râmeţ.

„Iată că am ajuns la cea de-a V-a ediţie a taberei de chitară ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP… Nu pot decât să le mulţumesc tuturor celor implicaţi indiferent de rolul avut. De câţiva ani suntem deja cu numărul de participanţi la maxim, ceea ce e un semn pe de o parte că există mulţi doritori, iar pe de altă parte e un semn că muncă noastră, a echipei (Pensiunea Râmeţ, Andraş Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, sponsorii şi partenerii, mass-media care ne-a promovat), a fost una de calitate fiindcă aproape 50% dintre tineri revin în tabără … Le mulţumesc totodată foştilor participanţilor şi în special părinţilor pentru încrederea acordată şi îmi doresc ca şi anul acesta să reuşesc să asigur măcar un loc special pentru un tânăr din centru de plasament în măsura în care se va găsi şi sponsorul generos în acest sens. Sunt bucuros că tabără atrage iubitori de chitară de toate vârstele iar faptul că am fost solicitat încă din luna ianuarie a acestui an pentru înscrieri mă face să fiu încrezător că această ediţie este una foarte dorită”, a declarat iniţiatorul taberei Acustic Live Music Camp, albaiulianul Silvan Stâncel.

Pentru alte detalii:
0744.139.023 sau stancelsilvan@yahoo.com
www.tabarachitara.ro


 

Taguri: au inceput, inscrieri, tabara, Acustic, Live, Music, Camp, 2012, Ramet, Alba, Irina Copuzaru, Andras Varga, Andrei Rosulescu, S

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>