#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Teodor Baconschi, acest Motoc al vremurilor noastre

Teodor Baconschi, acest Motoc al vremurilor noastre

Revista nr. 119 | 24-01-2012 | Alexandru Mitchievici


Vizită surpriză la Alba Iulia. Ex-ministrul de Externe, Teodor Baconschi, s-a aflat azi la Alba Iulia, în curtea baronului de Alba.

Teodor Baconschi şi Mircea Hava au discutat despre posibilitatea închirierii de elicoptere pentru liderii PDL Alba în cazul în care viermii, ciumpalacii şi inculţii se răscoală şi la Alba Iulia.

Baconschi a fost sacrificat (luni, ianuarie 23 ianuarie 2012) precum Moţoc... pentru a stâmpăra setea mulţimii. Capul lui Baconschi (un Moţoc modern) e infim faţă de cererile mulţimii care protestează în peste 60 de oraşe din românia şi în multe oraşe din Occident.

Demisia lui Teodor Baconschi e o frecţie la picior de lemn... pentru că lumea cere mai mult. Lumea e aşa de nemulţumită pe regimul Băsescu încât nici demisia Guvernului Boc nu ar mai linişti poporul ieşti în stradă.

Să notăm că, în planul Palatului Cotroceni, Teodor Baconschi trebuia să fie un personaj cheie pentru alegerile din 2012: Baconschi a promis că va aduce 1.000.000 de voturi din diaspora românească, aşadar suficiente voturi ca să întoarcă votul anti-Băsescu şi anti-PDL din ţară.

 

Taguri: Teodor Baconschi, acest, Motoc, vremurilor, noastre, Externe

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>