#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
USL Alba se opune investitiilor CFR din judet, acuza deputatul PDL Clement Negrut

USL Alba se opune investitiilor CFR din judet, acuza deputatul PDL Clement Negrut

Revista nr. 110 | 29-11-2011 | Alexandru Mitchievici


În cadrul conferinţei săptănânale a PDL Alba, deputatul Clement Negruţ a lansat un atac la adresa deputaţilor USL de Alba, Călin Potor, Teodor Atanasiu şi Radu Coclici, dar şi asupra deputatului Relu Fenechiu (căsătorit în Alba Iulia). Deputatul Negruţ a spus că prin moţiunea simplă „Panglicile doamnei ministru Anca Boagiu”, cei trei se opun investiţiilor în infrastructura CFR din judeţul Alba, mai exact fiind vorba de două tronsoane: Coşlariu-Simeria în valoare de 3.388.900.000 lei, respectiv Coşlariu-Sighişoara pe care se vor face investiţii şi reparaţii în valoare totală de 4.787.997.000 lei.

„Trecând peste redactarea şi formularea diletantă a moţiunii, vreau să spun că atât de mult credeau în această moţiune parlamentarii PNL şi PSD că în sală nu erau mai mult de 46 de parlamentari ai celor două partide.

Sigur este evident faptul că cele două teme aruncate pe piaţă de USL, moţiunea simplă şi suspendarea Preşedintelui României, au avut rolul de a acoperi marele scandal din sânul acestei alianţe, cel legat de excluderea fostului lider al PSD, fostul candidat la preşedinţie Mircea Geoană...”, a spus Negruţ.

Deputatul a acuzat greşeala din moţiune prin care Bărăbanţul era declarat „localitate”.

„Lucru care mă uimeşte este legat de faptul că parlamentarii de Alba ai USL-ului, viitori candidaţi în alegerile din 2012 pentru preşedinţia consiliului judeţean şi a primăriei Alba Iulia au acceptat să semneze un document în care localităţile prin care trec aceste tronsoane de cale ferată, Alba Iulia-Bărăbanţ, Şibot, Sântimbru, Coşlariu, ca să amintesc cele trecute în moţiune, sunt localităţi nedemne de investiţii de milioane de euro.

Vreau să le spun că Bărăbanţul nu este localitate, ci cartier al municipiului Alba Iulia, acest lucru cel puţin viitorul candidat la primăria Alba Iulia ar trebui să-l ştie”, a concluzionat deputatul Clement Negruţ.

 

Taguri: USL Alba, se opune, investitii, CFR, judet, acuza, deputatul, PDL Alba, Clement Negrut, Coslariu, tronsoane, Barabant, localita

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>