#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Marea finala la rugby intre CM Universitatea de Vest Timisoara si CSM Universitatea Baia Mare se joaca la Alba Iulia

Marea finala la rugby intre CM Universitatea de Vest Timisoara si CSM Universitatea Baia Mare se joaca la Alba Iulia

Revista nr. 110 | 02-12-2011 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 3 decembrie 2011, Stadionul Cetate din Alba Iulia va găzdui finala Cupei României la rugby, meci în care se vor întâlni Clubul Municipal Universitatea de Vest Timişoara şi campioana de anul trecut şi de anul acesta, CSM Universitatea Baia Mare.

Important: intrarea este gratuită şi include un bilet la tombolă, la care pot fi câştigate 10 telefoane iPhone 4s, 100 mingi de rugby, 150 tricouri, 150 treninguri.

Accesul publicului se face începând cu ora 11.30, dar partida începe la ora 13.00. Întâlnirea este sponsorizată de Roşia Montană Gold Corporation.


 

Taguri: marea, finala, rugby, Universitatea, Vest, Timisoara, CSM Universitatea, Baia Mare, se joaca, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (2)

zamfir
02-12-2011
La dracu cu Roşia Montană Gold Corporation se scobesc astia si pentru tine? nu ca ar mai conta il au pe Basescu ca eveniment ii fain dar alaba si sportul asta ??????????? ii un pic cam fotat parca terenul a disparut ? unde ? de ce ? echipa ? sa mai intreb ???????????? cu astia Roşia Montană Gold Corporation nu am nimic ca technica se foloseste aproape peste tot marefer la extragere darrrrrrrrrrrrrrr in fine multumim pt informatie Daca nu ne mai ........... Sarbatori Fericite
Raspunde
Autorul
02-12-2011
Nu suntem fani RMGC, dar e un eveniment sportiv care merita anuntat...pentru cei care au o anumita afinitate pentru acest sport.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>