#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Baschetbalistele de la CSU Alba Iulia au promovat sportul cu mingea la cos la Cimpeni

Baschetbalistele de la CSU Alba Iulia au promovat sportul cu mingea la cos la Cimpeni

Revista nr. 109 | 23-11-2011 | Alexandru Mitchievici


Sportivele de la CSU Alba Iulia au luat parte la o nouă acţiune de promovare a baschetului în şcolile din judeţ. Însoţite de cei doi antrenori, baschetbalistele au participat luni, 21 noiembrie, la o întâlnire cu elevii - de data aceasta la Colegiul „Avram Iancu” şi Grupul Şcolar Forestier din Cîmpeni. A fost o nou etapă din campania de atragere a elevilor spre sport şi spre baschet.

Sportivele au făcut un antrenament cu public la care au asistat peste 150 de tineri de la cele două unităţi de învăţământ. Au făcut exerciţiile de încălzire, un joc şcoală, integrând apoi şi elevii într-un concurs de aruncări libere.

Acţiunea s-a încheiat cu o partidă amicală jucată de baschetbaliste împotriva unei formaţii alcătuită din elevi, dar şi o sesiune de autografe şi poze a jucătoarelor cu fanii din munţii Apuseni. Conducătorii CSU Alba Iulia au precizat că asemenea acţiuni vor continua în unităţiile de învăţământ din Alba.

Întâlnirea a fost organizată de unul din principalii sponsori ai echipei, Roşia Montană Gold Corporation.

CSU Alba Iulia va disputa următorul meci din campionat sâmbătă, 26 noiembrie 2011, cu începere de la ora 17.00, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 

Taguri: baschetbaliste, CSU, Alba Iulia, au promovat, sportul, mingea, cos, Cimpeni, Avram Iancu, grupul, forestier, Tomas Bilek

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>