#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Alba Iulia gazduieste Campionatul National de Powerlifting, proba de impins din culcat

Alba Iulia gazduieste Campionatul National de Powerlifting, proba de impins din culcat

Revista nr. 109 | 21-11-2011 | Alexandru Mitchievici


În perioada 26-27 noiembrie 2011 la Alba Iulia va avea Campionatul Naţional de Împins din Culcat, organizat de Federaţia Română de Powerlifting. Evenimentul are loc la Alba Mall, iar sportivii vor fi împărţiţi pe categorii de vârstă (cadeţi, juniori, seniori - masculin şi feminin) şi greutate (categoriile oficiale ale Federaţiei Internaţionale de Powerlifting).

Sâmbătă au loc categoriile feminie şi 4 categorii masculine: 53 kg, 59 kg, 66 kg, 74 kg, 83 kg, duminică urmând să se defăşoare categoriile mari de la băieţi.

„Cu sprijinul unor institutii publice: A.N.S.T., Instituţia Prefectului Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, D.J.S.T. Alba şi a unor companii de renume: Roşia Montană Gold Corporation, Kronospan, Alba Mall, sub egida F.R. Powerlifting, în 26 şi 27 noiembrie în incinta Alba Mall publicul albaiulian, şi nu numai, poate fi martorul unui eveniment sportiv de excepţie. Desfăşurată pe perioada a doua zile cu începere de la orele 17.30, atât sâmbătă cât şi duminică, această
confruntare a peste 100 de sportivi împărţiţi în 6 categorii de greutate va fi prilejul de a vedea că powerliftingul a devenit un fenomen care aprinde performanţa în multe colţuri din această ţară... Pentru amatorii de statistică vă spunem doar atât, că se vor ridica greutati care vor depasi limita a 250 de kilograme.

Trecută în calendarul oficial al Federaţiei Române de Powerlifting, competiţia, susţinută financiar de către Guvernul României, este în primul rând dovada unei credinţe puternice că Alba Iulia este capitala sporturilor de forţă din aceasta ţară.

Cele două zile înseamnă de fapt încununarea unui an excepţional pentru powerliftingul românesc, care a reuşit să ridice nivelul de competitivitate în raport cu ţări cu tradiţie în acest sport. Ne întalnim la Alba Mall să sărbătorim prin organizarea în faţa marelui public a unei competiţii în care cei mai puternici oameni din România se întrec pentru obţinerea unor performanţe cât o poveste de viaţă”, se arată într-un comunicat primit de la Federaţia Române de Powerlifting.

 

Taguri: Alba Iulia, gazduieste, campionatul, national, powerlifting, proba, impins, culcat, Alba Mall

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>