#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Daca ministrul Igas „are sange in instalatie”, atunci sa-si dea demisia

Daca ministrul Igas „are sange in instalatie”, atunci sa-si dea demisia

Revista nr. 101 | 20-09-2011 | Alexandru Mitchievici


Deputatul PNL Călin Potor îi cere lui Igaş să aibă sânge în instalaţie şi să-şi dea demisia (comunicat)

Deputatul PNL de Alba Călin Potor cere demisia ministrului Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, pe care îl acuză de batjocorirea unui număr mare de foşti angajaţi ai ministerului pe care îl conduce. „Afirmaţia publică a acestui ministru jenant, cu şcoala făcută după alte cutume decât cele normale, potrivit căreia «au fost disponibilizaţi cei care nu au avut sânge suficient în instalaţii şi nu au luat examenele!», denotă din plin adevărul conţinut de zicala veche românească cu prostul şi fudulul. După ce pozează în faţa românilor drept mare patriot, mergând la omagierea lui Avram Iancu de la Ţebea şi dând lecţii de morală, acest costel igaş, cu litere mici evident, numit mai nou «traian», doar-doar o semăna cu preşedintele în vreun fel, şi-a arătat adevărata faţă, jignind cu cinism şi lipsă de politeţe mii de oameni care au avut neşansa să nu promoveze un examen.

Să-l fi văzut pe costeluş igaş cum ar fi promovat examenele respective, şi ce sânge ar fi curs prin instalaţiile sale, dar el, sărmanul, nici bacalaureatul nu l-a luat la timp...Măcar cei pe care i-a bălăcărit grobian au terminat liceul la timp, nu după nu ştiu câţi ani, aşa cum a procedat acest ministru penibil şi vai de capul lui”, a comentat Călin Potor.

Deputatul liberal susţine că ministrul Internelor ar trebui să aibă sânge în instalaţie şi să-şi dea grabnic demisia. „costel igaş să nu mai facă pe lupul moralist cu nimeni. I-aş fi dat dreptate să vorbească de pregătirea altora dacă a sa ar fi fost fără cusur, dar numai el ştie cu câte «sacrificii» a absolvit şcolile...Dacă are sânge în instalaţie, îl citez, să-şi dea demisia şi să-şi asume eşecul neintegrării în Schengen, nu să dea lecţii de donări de sânge şi plimbări aberante cu girofarul”, a declarat Potor.

Parlamentarul PNL a mai adăugat că nu a reacţionat imediat după declaraţia belicoasă a ministrului de Interne pentru că nu a dorit să se coboare la un asemenea nivel, însă şi-a schimbat părerea după ce a discutat cu mai mulţi angajaţi ai ministerului. „Iniţial nu am vrut să mă cobor la nivelul agramat al acestui băiat de paie. Mi-am schimbat însă optica după ce am vorbit în teritoriu cu mai mulţi poliţişti, care sunt extrem de revoltaţi din cauza măsurilor luate de acest costeluş. Există situaţii în care au fost daţi afară oameni foarte tineri, cu copii mici, cu rate la bănci şi care nu vor mai avea dreptul de a reintra în minister, chiar dacă va mai fi nevoie, ceea ce este inadmisibil. Reforma lui igaş a fost menită să scape ministerul de anumiţi oameni, dar o să avem surpriza să-i vedem angajaţi pe alţii, cu mai mult sânge prin instalaţii...Cred că Vasile Blaga este foarte mulţumit acum când vede ceea ce s-a ales de Ministerul Administraţiei şi Internelor”, a conchis deputatul Călin Potor.

Deputatul PNL Călin Potor, 20 septembrie 2011

 

Taguri: daca, ministru, Traian Igas, are, sange, in instalatie, sa-si dea, demisia, Calin Potor, deputat, PNL Alba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>