#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Care sunt costurile vizitei presedintelui Basescu in SUA, se intreaba deputatul Calin Potor

Care sunt costurile vizitei presedintelui Basescu in SUA, se intreaba deputatul Calin Potor

Revista nr. 100 | 14-09-2011 | Alexandru Mitchievici


Deputatul PNL de Alba, Călin Potor, a apreciat miercuri, într-un comunicat de presă, că vizita preşedintelui Băsescu la Casa Alba reprezintă o mare diversiune menită să-i mintă pe români.

„Faptul că presa nu a fost prezentă la întâlnirea lui Băsescu cu liderul american şi că au fost prezentate doar poze de protocol indică faptul că ceva a fost putred în...Biroul Oval. Graba şi mai ales secretomania în care s-a desfăşurat această vizită sunt cel puţin suspecte, iar rezultatele cred că vor fi pe măsură, respectiv în niciun caz românii nu o vor duce mai bine de acum încolo”, a subliniat deputatul liberal.

Potor este de părere că direcţiile politicii externe ale României au fost „lamentabile” în ultimii ani, iar acest exerciţiu de imagine cu vizita la Washington nu are cum să-l „scoată” acum pe Băsescu ca fiind un preşedinte european important. „În regimul băsescu, cu «b» mic evident, România nu a contat nici măcar în Europa, iar acum, brusc şi dintr-odată, suntem o ţară importantă pentru americani. Nu cred că românii pot fi păcăliţi aşa uşor, după cum nu cred că această vizită la Casa Albă a fost un cadou făcut României de Statele Unite. Sunt curios care au fost costurile acestei vizite, deoarece sunt mai mult ca sigur că românii vor plăti din greu pentru a deconta excursia băsesciană la Washington. Aştept cu interes ca preşedintele să fie deschis şi să ne spună cât a plătit România pentru întrevederea sa la nivel înalt”, a conchis deputatul Potor.

Deputatul PNL Alba Călin Potor, 14 septembrie 2011

 

Taguri: care, costurile, vizita, presedintele, Traian Basescu, SUA, intreaba, deputat, PNL Alba, Calin Potor, Barack Obama, intalnire

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>