#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Premierul Emil Boc la Alba Iulia intr-o intalnire cu prefectii din toata tara

Premierul Emil Boc la Alba Iulia intr-o intalnire cu prefectii din toata tara

Revista nr. 98 | 03-09-2011 | Alexandru Mitchievici


Săptămână politică plină la Alba Iulia şi în judeţul Alba. După ce la începutul săptămânii Traian Băsescu a vizitat Roşia Montană, vineri la Alba Iulia au apărut primul ministru Emil Boc, ministrul de Interne, Traian Igaş, şi toţi prefecţii din ţară. A fost anunţată şi venirea Elenei Udrea, ministrul Turismului, la Târgul de Turism Rural de la Albac - Elena Udrea a fost însă aşteptată pe degeaba, ca în anii trecuţi, la acest târg.

Agenţia de ştiri Mediafax l-a citat pe Emil Boc, care a explicat că după primele şase luni ale anului 2011, România are un procent al datoriei publice de 31,5 – o cifră „cu mult sub ceea ce se întâmplă în Europa”. Premierul a continuat spunând că situaţia se înrăutăţeşte, din nefericire, în Europa şi în Lume.

„Partea bună a lucrurilor este că, pe ceea ce înseamnă echilibru bugetar, România s-a stabilizat începând cu 2011. Suntem în grafic cu deficitul de 4,4 la sută, suntem în grafic cu creşterea de 1,5 la sută, sub rezerva că nu facem niciun fel de exces populist de a scăpa lucrurile de sub control. Până în acest moment nu s-a întâmplat acest lucru, iar Guvernul are toată hotărârea să menţină sub control acest deficit. Din punctul nostru de vedere, depindem de ceea ce se întâmplă în Europa, dar trebuie să fim extrem de precauţi în continuare şi să nu permitem niciun fel de exces de populism”, a explicat Emil Boc.

În întâlnirea cu prefecţii (de la Hotelul Parc) premierul a abordat două teme: facilităţi economico-fiscale acordate firmelor româneşti şi modalitatea prin care vor fi oferite ajutoare sociale privind încălzirea la iarnă pentru familiile cu probleme financiare.

Prima oprire a premierului Emil Boc la Alba Iulia a fost la sediul Primăriei, unde s-a întâlnit cu primarul Mircea Hava, cu Ion Dumitrel – preşedintele Consiliului Judeţean Alba, cu senatorii Alexandru Pereş şi Nicolae Dobra, cu deputatul Clement Negruţ şi cu prefectul de Alba, Ştefan Bardan.


 

Taguri: premier, Emil Boc, Alba Iulia, intalnire, prefectii, toata, tara, Traian Igas, ministru, interne, Mircea Hava, Alexandru Peres,

Ratari

Criticisme (1)

lazar gheorghe
04-09-2011
aceasta intalnire a fost facuta,sa ne m-ai prosteasca pe noi cetateni de rand, ca ne da suventi .ca va fi m-ai bine ...dar poporul s-a saturat de 20 de ani cu toti au furat aceasta tara si nu a fost executati nici unul cum a fost executat'dictatorul'..ps.amtrecut pe acolo si toate strazile din centru erau pline ochi de politie,securitate,mascati....de ce le este frica,de populatia civila.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>