#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
E inadmisibila amanarea majorarii pensiilor pana in 2014, crede deputatul PSD Radu Coclici

E inadmisibila amanarea majorarii pensiilor pana in 2014, crede deputatul PSD Radu Coclici

Revista nr. 95 | 12-08-2011 | Alexandru Mitchievici


Deputatul PSD Radu Coclici: „Guvernul Boc condamnă la moarte pensionarii cu pensii mici” (comunicat)

Decizia de a amâna majorarea pensiilor e o adevărată batjocură la adresa pensionarilor, crede deputatul PSD de Alba Radu Coclici: „Acest guvern cu o activitate jalnică îşi permite să nu ţină seama de cruda realitate a vârstnicilor cu pensii mici din România, care trăiesc de pe o zi pe alta şi au ajuns să nu îşi mai poată cumpăra nici pâinea cea de toate zilele, nici medicamentele necesare. Concret, politica Executivului este de a extermina bieţii bătrâni din România, de a-i condamna la moarte, în timp ce Emil Boc îşi ia 100 de colaboratori în vizita din China, cărora îşi permite să le plătească diurne şi bilete de avion.
În concluzie, pentru clientela politică se poate da drumul la resurse bugetare, dar pentru mărirea pensiilor, care trebuia efectuată conform legii, nu. Oamenii trebuie să ştie adevărul: acest Guvern şi toate guvernele Boc de până acum, au fost pentru unii mumă şi pentru alţii, respectiv pentru majoritatea populaţiei României, ciumă”.

Parlamentarul PSD spune că este inadmisibil ca majorarea pensiilor să fie amânată până în 2014 (deşi trebuiau mărite la 1 ianuarie 2012). „Este cât se poate de evident că guvernul actual vrea să micşoreze populaţia României, pentru că, pentru bătrâni, fiecare zi contează. Ştim bine care sunt efectele crizei, însă a mai lăsa pensionarii cu aceste pensii încă doi ani reprezintă culmea penibilităţii şi a batjocurei. Potrivit legii pensiilor, majorările de pensii pentru condiţii deosebite de muncă şi pentru persoanele ieşite la pensie în acest an sunt programate să se aplice din data de 1 ianuarie 2012. PSD va corecta această nedreptate fără precedent imediat după ce va ajunge la guvernare, anul viitor. Pensiile sunt un drept al pensionarilor, în urma muncii prestate timp de 30-40 de ani, nu reprezintă vreun favor al guvernului”, aceasta este concluzia deputatului Radu Coclici.

Deputatul PSD Alba Radu Coclici, 11 august 2011

 

Taguri: inadmisibila, amanarea, majorarii, pensii, 2014, deputat, PSD Alba, Radu Coclici

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>