#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Sondaje otravite aruncate pe piata pre-electorala a judetului Alba de PDL

Sondaje otravite aruncate pe piata pre-electorala a judetului Alba de PDL

Revista nr. 95 | 09-08-2011 | Alexandru Mitchievici


Ultimul sondaj privind candidaţii la Primăria Alba Iulia a fost contestat de reprezentanţii PNL Alba. Deşi prezentat drept sondaj naţional al PSD, liberalii au spus că este o intoxicare, o manipulare venită dinspre PDL.

Iată ce a declarat Florin Roman, vicepreşedinte al PNL Alba despre ultimul sondaj prezentat de Realitatea TV ca fiind realizat de PSD pe plan naţional: „Vă spun clar, asistăm la o intoxicare masivă din partea PDL. Sunt date unei agenţii de presă nişte sondaje, vezi Doamne via PSD; eu vă spun clar că sunt ireale. Suntem singurul partid din judeţul Alba care am venit în faţa dumneavoastră cu sondajul real, fără să ne dăm cu părerea. Vreau să vă spun că chiar dacă acest sondaj ar fi real sunt câteva lucruri foarte bune. Unu la mână: USL conduce atât la nivel de judeţ, cât şi la municipiu din punct de vedere politic. Asta ce înseamnă? Că va avea majoritatea consilierilor locali şi majoritatea consilierilor judeţeni. Ce mai înseamnă? Că dacă, Doamne fereşte, albaiulienii şi locuitorii judeţului Alba vor mai sta în casă, fericiţi că Hava şi cu Dumitrel le-au tăiat la bugetari salariile, iar la pensionari pensile, şi au tot dreptul să fie fericiţi pentru treaba asta după cum vrea cineva să inducă, atunci că vor ieşi din nou primar şi preşedinte de consiliu judeţean.

Numai că vă dau doar un exemplu ipotetic. Cum credeţi că ar fi la Primăria Alba Iulia cu Mircea Hava primar, şi de exemplu unul dintre viceprimari Florin Roman? Câţi bani credeţi că se vor mai sifona de la Primăria Alba Iulia în condiţiile în care Consiliul Local îi va da primarului anumite subiecte pe care trebuie să le facă şi altele pe care nu trebuie să le facă? V-am dat un exemplu ipotetic. Oare vom afla câţi bani s-au furat? Eu vă asigur că da.

O altă veste bună: Mircea Hava avea anul trecut peste 80% din intenţiile de vot la Alba Iulia. Într-un singur an s-a dus la 43%. Mai este un an până la alegeri, poate n-o să mai scadă 40%, că atâta că...cam atâtea are de toate, dar oricum trendul lui este descrescător, pentru că vreau să vă spun că dacă în 2008 PDL-ul avea 55% în judeţ acum are 26%, iar PDL-ul la nivel de municipiu Alba Iulia este poate pe primul loc în ţară, dar insuficient, stă undeva în jurul a 30% şi nu-l mai poate ajuta pe primarul Mircea Hava. Acum PDL-ul pentru Mircea Hava PDL este ca o piatră de moară.

Pe când USL-ul are majoritate în Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, dar liderii lor nu se ridică într-adevăr la nivelul scorului USL. Oare ce se va întâmpla după ce USL-ul îşi va anunţa oficial candidaţii? După ce toată lumea va ştii că avem de tras la o singură căruţă? Şi eu vă spun că USL-ul va fi nu o căruţă, va fi o locomotivă pentru candidaţii noştri.

Deci toţi cei care vor să scape de Hava şi Dumitrel acum au o opţiune serioasă. Şi mă întreb: Oare Mircea Hava este fericit că nu va mai avea majoritate în CL? El nu a ştiut să domnească decât cu o majoritate covârşitoare în CL. Va fi fericit Ion Dumitrel să lucreze în CJ cu majoritate USL? Mă îndoiesc...

Şi atunci oamenii trebuie să înţeleagă că Hava şi Dumitrel trebuie trimişi acolo unde le este locul. Dar asta dacă sunt foarte fericiţi că au fost tăiate salarile poliţiştilor, pompierilor, medicilor, asistenţilor, celor din Învăţământ ş.a. Dacă vor uita atât de repede că Boc şi Hava şi cu Dumitrel au fost artizanii acestui proiect, că domnul Hava care este mare lider naţional la Bucureşti, împreună cu Dumitrel, nu au cârâit la Bucureşti, au tăcut ca lebăda. În schimb au venit în Alba şi au spus că le pare rău. De la Hava n-am auzit nici măcar asta spunând „Domne, îmi pare rău!”. N-are cum să înţeleagă, pentru că el e ocupat cu mogulul bun, Dănuţ Sabău, să vadă cum să împartă teşchereaua.

O altă veste bună. Haideţi puţin să interpretăm puţin aceste sondaje. Puţini ştiu că în aceste sondaje au fost trecuţi de exemplu un liberal, care a fost prefect al judeţului Alba, a fost trecut un lider al PNŢCD Alba, au fost trecuţi şi alţi oameni care candidează independent. Testaţi, că nu vor candida. Aceşti oameni în total mai adună încă 10 procente. Niciodată aceste voturi nu vor merge la „tăticul” Mircea Hava. Aşa că îi rog să nu se bucure prea devreme, să nu păţească ca şi Geoană. Să mai aibă puţină răbdare. Şi vă mai spun un ultim lucru: bătălia la nivelul judeţului Alba în 2012, atât la nivelul preşedintelui Consiliului Judeţean, cât şi la nivelul primarului municipiului Alba Iulia va fi dată de 2.000 de voturi. Şi v-am spus-o asta cu un an înainte de alegeri, şi vorbim după...”

 

Taguri: sondaje, otravite, aruncate, piata, electoral, judetul Alba, PDL, Florin Roman, Mircea Hava, ion Dumitrel

Ratari

Criticisme (3)

Mishoo
10-08-2011
Stimata redactie va rog respectuos nu mai scrieti ce zice Florin Roman. Nu intereseaza pe nimeni. Parerea mea...
Raspunde
Autor
10-08-2011
Trebuie sa dam de la toti... Poate pe unii macar ii intereseaza ce zice Roman sau altul de la liberali sau de la PSD sau PC sau UDMR.
Raspunde
Acelasi Roman...
12-08-2011
Cel mai slab politician al Jud.Alba: Florin Roman! Omul ce doar "arunca" si nu face nimic !
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>