#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
S-a încheiat Campionatul Naţional de Haltere de la Alba Iulia

S-a încheiat Campionatul Naţional de Haltere de la Alba Iulia

Revista nr. 1 | 02-09-2009 | Alexandru Mitchievici

La sala de sport a Colegiului Naţional HCC din Alba Iulia s-a încheiat o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Haltere, seniori şi senioare – a treia competiţie majoră găzduită la Alba Iulia în ultimii trei ani în acest sport, organizate de CS „Unirea”, CS „Zamolxis” împreună cu alţi parteneri.
În cele mai importante categorii din competiţia băieţilor s-au înregistrat următoarele rezultate: categoria 69 kg – Paul Stoichiţă, Dinamo Bucureşti, a obţinut trei medalii de aur. Acesta a fost urmat de Adrian Lupaşcu, Olimpia Bucureşti – trei medalii de argint, Marian Frenţ, CSM Bistriţa – trei medalii de bronz.
Categoria 77 kg – Ninel Minulescu, Dinamo Bucureşti a obţinut două medalii de aur şi o medalie de argint. Acesta a fost urmat de Alexandru Roşu, Dinamo Bucureşti – o medalie de aur şi două medalii de argint, Daniel Irimia, Olimpia Bucureşti – două medalii de bronz, Adrian Ghişoiu, CSM Braşov-Steaua – o medalie de bronz.
Categoria 85 kg – Sebastian Dogariu – două medalii de argint şi o medalie de argint. A fost urmat de Tudor Burcea, CSA Steaua – o medalie de aur şi o medalie de argint, Laszlo Biro, Dinamo – o medalie de argint şi două de bronz, Gabriel Sîncrăian, CSM Bistriţa – o medalie de bronz.
Categoria 94 kg – Istvan Dioszegi, Dinamo – trei medalii de aur. Acesta a fost de Răzvan Rusu, Olimpia Bucureşti – două medalii de argint şi o medalie de bronz, Marius Danciu, Dinamo – o medalie de argint şi două medalii de bronz.
Categoria 105 kg – Răzvan Dobre, Olimpia Bucureşti – trei medalii de aur. Acesta a fost urmat de Adrian Roşu, Dinamo-Farul – trei medalii de argint, Marius Chiriţă, Steaua – două medalii de bronz, M. Constantinescu, Dunărea Galaţi – o medalie de bronz.
Categoria +105 kg – Marius Alecu, Steaua – trei medalii de aur. Acesta a fost urmat de Sorin Cazacu, Haltere Club Electromotor Timişoara – trei medalii de argint, Ciprian Prodan, CSM Ol. Cluj – 3 medalii de bronz.
Marius Alecu a reuşit la stilul aruncat să ridice 210 kg deasupra capului său, dar a renunţat la ultima încercare. Trebuie spus că câştigătorul argintului la cea mai mare categorie, Sorin Cazacu, a semnat un contract cu Clubul Sportiv „Zamolxis” din Alba Iulia (club specializat într-un sport mai nou apărut în România, powerliftingul). Competiţia a fost condusă de secretarul Federaţiei Române de Haltere, Gheorghe Diaconu, iar premiile pentru cele mai mari categorii au fost oferite de Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba.


S-a încheiat Campionatul Naţional de Haltere de la Alba Iulia S-a încheiat Campionatul Naţional de Haltere de la Alba Iulia S-a încheiat Campionatul Naţional de Haltere de la Alba Iulia S-a încheiat Campionatul Naţional de Haltere de la Alba Iulia S-a încheiat Campionatul Naţional de Haltere de la Alba Iulia S-a încheiat Campionatul Naţional de Haltere de la Alba Iulia S-a încheiat Campionatul Naţional de Haltere de la Alba Iulia
Taguri:Sorin Cazacu, Marius Alecu, Gheorghe Diaconu, Campionatul National de Haltere, CS Zamolxis, Ion Dumitrel

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>