#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Lansare de carte a scriitorului Gheorghe Jurcă

Lansare de carte a scriitorului Gheorghe Jurcă

Revista nr. 1 | 27-08-2009 | Alexandru Mitchievici

În urmă cu aproximativ două săptămâni, la Ed. Universul Şcolii al Casei Corpului Didactic Alba apărea cartea „Noapte la castel” a scriitorului albaiulian Gheorghe Jurcă.
Joi, 27 august, ora 14.00, respectivul volum va fi prezentat publicului albaiulian în cadrul unei manifestări găzduite de Muzeul Naţional al Unirii şi realizate împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Alba şi Casa Corpului Didactic Alba.
„Noapte la castel” cuprinde povestiri fantastice definitorii pentru o nouă treaptă a creaţiei prozatorului Gheorghe Jurcă.
Pe data de 19 ianuarie 2009 (cu o zi înaintea împlinirii vârstei de 70 de ani), scriitorul Gheorghe Jurcă era omagiat la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba în cadrul unui eveniment special care a cuprins şi lansarea a două volume de memorii şi confesiuni, „Cheia cu uşa deschisă” şi „Un om cu toamna în suflet”.


Lansare de carte a scriitorului Gheorghe Jurcă Lansare de carte a scriitorului Gheorghe Jurcă Lansare de carte a scriitorului Gheorghe Jurcă
Taguri:Gh. Jurca, scriitor, Noapte la castel, lansare, Muzeul Unirii, memorii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>