#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Confession, un concert 7th Flower la Alba Iulia

Confession, un concert 7th Flower la Alba Iulia

Revista nr. 94 | 04-08-2011 | Alexandru Mitchievici


Vineri, 5 august 2011, la clubul Habitat din Alba Iulia va avea loc concertul „Confession” (Mărturisirea) al trupei 7th Flower, un alt proiect iniţiat de Laura Orian.

„Confession” conţine piese compuse de mine în ultimii ani, inspirata fiind atât de visele mele cât şi de experienţele pe care le-am trăit. Sound-ul rezultat este o oglindă a personalităţii mele. „Confession” reprezintă poate,  cel mai intim şi mai iubit proiect muzical al meu, în care nu mi-am pus problema de gen, formă sau limbaj. Unele piese le-am facut exclusiv pe laptop, iar altele sunt rezultatul unei colaborări virtuale unice cu un prieten muzician dintr-o ţară îndepartată (Florin Bălan aka Difuzor). Pentru albumul „Confession” (pentru că îmi doresc să fie un album) am realizat în studio o producţie de voci specială, care în show-ul de vineri nu se va auzi decât în cateva momente, pe anumite piese. „Mărturisirea” (Confession) este caracteristică acestui proiect muzical minimal, realizat în mare parte cu instrumente electronice, chitară şi voce”, ne-a declarat Laura Orian.

Concertul cuprinde piesele: The Greatest Privilege, Life, Aquarium for people, Complot.Bad love, Absquatulate, The Hourglass (by Alex Cos), Everything that comes, Confession

Alături de Laura Orian, care performează la diferite instrumente electronice, mai pot fi ascultaţi Marius Coş – chitară, şi Alex Coş – chitară & wavedrum.

*Clubul Habitat se află pe Traseul Sudic al Cetăţii Alba Iulia

 

Taguri: confession, concert, 7th Flower, Alba Iulia, Laura Orian, Marius Cos, Alex Cos, electronic, muzica, Habitat

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>