#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Cartea Nasul data de Florin Roman „taticului” Mircea Hava

Cartea Nasul data de Florin Roman „taticului” Mircea Hava

Revista nr. 94 | 06-08-2011 | Alexandru Mitchievici


Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, i-a făcut cadou primarului Mircea Hava o carte: este vorba de „Naşul” de Mario Puzo.

În cadrul conferinţei de presă a PNL Alba din 5 august 2011, Florin Roman a declarat: „Am pregătit un mic cadou pentru dl. primar Mircea Hava, cartea „Naşul” pe care am s-o remit prin intermediul colegilor de la Tineret. I-am pregătit o carte. Este scrisă de Mario Puzo, scriitorul care a surprins cel mai bine aspecte din viaţa Mafiei.
Mi-am permis, dacă tot îi fac cadou o carte, să-i fac şi o dedicaţie, şi am transmis dlui primar un text:
„Poate că lecturând această carte veţi înţelege ce înseamnă onoare în lumea mafioţilor şi a tăticilor de judeţ
Cu dezamăgire că nu mai aveţi onoare şi cuvânt,
Florin Roman, albaiulian”.

M-am gândit că dacă tot e perioada de concedii, dl. primar poate îşi va face timp să lectureze această carte. De ce i-am spus de cuvânt şi de onoare? A promis albaiulienilor – nu nouă – că nu se va tăia nici un copac în Parcul Custozza până în momentul în care va avea loc o dezbatere publică cu societatea civilă. Mai mult de atâta, şi-a dat cuvântul de onoare... Eu am spus încă de atunci că cel care conduce Oraşul nu este Mircea Hava, ci Dan Sabău, unul din patronii de la Alba TV, un mogul bun al judeţului Alba.
Eu sper că Mircea Hava va înţelege... Este pentru prima dată când înşală grosolan aşteptările albaiulienilor. Au fost circa 5.000 de oameni care au semnat pe stradă şi încă 2.000 care au semnat on-line împotriva tăierii acestui parc. Gabi Pleşa mai face parte din categoria naivilor care mai crede în promisiunile primarului Hava; eu nu mai fac parte din această categorie, şi dacă Alba Iulia a ajuns pe autostrada corupţiei şi a mafiei portocalii şi a gulerelor albe, se datorează în primul rând celui care conduce administraţia publică locală de prea multă vreme şi a clicii lui din Consiliul Local, de la partid, şi tot mai puţinii oameni de afaceri care lucrează cu Primăria, dar pe bani foarte mulţi. Şi sigur că lucrurile astea nu pot fi schimbate, pentru că oamenii ăştia nu le este frică nici de Dumnezeu, şi dacă nu le e frică nici de Dumnezeu, atunci pot fi schimbaţi într-un singur fel: dacă-i batem la vot! Albaiulienii trebuie să înţeleagă din Parcul Custozza că stând acasă nu rezolvă absolut deloc lucrurile. Dacă vor să scăpăm de mafia gulerelor albe şi de mafia gulerelor portocalii, atunci trebuie să iasă la vot şi să-i voteze pe acei oameni care vor avea grijă ca toţi cei care şi-au băgat mâna în banii în banul public, toţi cei care confundă Alba Iulia cu moşia lor personală, să dea socoteală şi eu vă garantez că dacă îmi ajută Dumnezeu, o să fiu sănătos şi vom câştiga alegerile, vreau să vă spun că vom avea o Justiţie independentă şi că toţi aceşti oameni vor da socoteală. Vă garantez! Nu este o promisiune nu doar electorală, este o promisiune pe care ţin cu orice preţ s-o duc la bun sfârşit. Voi candida pentru o funcţie publică, iar dacă în 2 ani de zile în cazul în care se constată neregularităţi pe care eu le-am mai semnalat şi nimeni nu va fi pedepsit, îmi voi da demisia. Dar sper să nu ajung la această situaţie, pentru că sunt un om care vreau să-mi duc lucrurile până la capăt, şi pe mine nu mă intimidează nici ameninţările lor, nici apropourile lor, nici dosarele, nici alte chestiuni de genul ăsta. Nu voi candida la funcţia de primar, deci nu am un interes imediat, în schimb am un copil acasă care vreau să trăiască într-un Oraş în care lumea să aibă curajul să vorbească pe stradă ceea ce gândişte, şi în care hoţii să dea socoteală, indiferent cum îi cheamă!”

Cartea „Naşul” va fi trimisă luni, 8 august 2011, primarului Mircea Hava.
 

Taguri: cartea, nasul, data, Florin Roman, PNL Alba, taticului, Mircea Hava, Mario Puzo, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (5)

Vasi
06-08-2011
Mai lasa-ne nenea cu prostiile si fa ceva pt albaiulieni! Numai cu sporturi extreme va ocupati in politica asta si de muncit pt. oras... nu!
Raspunde
Marian Putzoi
06-08-2011
Mai sunt unii care muncesc si va treziti voi sa le puneti bete in roate. La munca tovarasi liberali, in frunte cu Atanasiu si Roman.
Raspunde
Mihai
10-08-2011
Multa energie consuma aiurea Florin Roman, oare de ce? Si oare de ce nu-i explica nici un liberal cat deserviciu de imagine le face cand se implica in toate kkturile? Oare pentru ca cel putin la nivel local imaginea lor e oricum de kko?
Raspunde
Curajosul
10-08-2011
Bine ma ca-i bagi la inaintare pe "colegii de la tineret" sa-i "remita" cartea. :)))))))))))))))) De ce nu mergi tu ca un cetatean adevarat care are dreptul asta in audienta sa ii dai cartea?
Raspunde
Mihai
10-08-2011
Tie Florin Roman ti-as face cadou cartea Un yankeu la curtea regelui Arthur. Poate iti folosesti energia sa produci ceva, eventual sa te legi la o masina de cusut sa vedem cate camasi faci. (daca citesti cartea iti dai seama ce vreau sa spun, eu nu ti-o fac cadou pentru ca ar trebui sa o ai daca faci cadouri carti, eventual ti-o imprumut:)))).
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>