#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Devierea traficului rutier pe varianta ocolitoare a orasului Alba Iulia criticata de liberali

Devierea traficului rutier pe varianta ocolitoare a orasului Alba Iulia criticata de liberali

Revista nr. 93 | 31-07-2011 | Alexandru Mitchievici


PNL Alba condamnă decizia autorităţilor locale de a devia circulaţia rutieră pe strada Mărăşeşti spre Varianta Ocolitoare a Oraşului Alba Iulia. Liberalii consideră că puteau fi alese alte rute... mai practice pentru devierea circulaţiei rutiere după ce pasarela de la Partoş a fost blocată pentru reparaţii majore, reparaţii care vor fi finalizate peste 6 luni, adică în 25 ianuarie 2012.

Florin Roman: „Haosul din Alba Iulia cauzat de lucrările de infrastructură la pasarela spre Sebeş. Principalii vinovaţi pentru această stare de fapt sunt Mircea Hava şi Ion Dumitrel. Mircea Hava pentru că, deşi a mai trecut printr-o situaţie podul de acest gen cu podul de peste râul Mureş, nu a învăţat nimic din disconfortul creat atunci locuitorilor din Alba Iulia şi Sebeş, nu a învăţat nimic din pierderile financiare pe care le-au suportat agenţii economici, obligaţi să facă ocoluri de zeci de kilometri pentru a-şi transporta mărfurile – vă amintiţi că cei mai afectaţi au fost agenţii economici din Sebeş şi din Alba Iulia – şi nu au pregătit din timp rutele alternative pentru a asigura o fluidizare a traficului rutier. Este incredibil cum din atâtea posibilităţi s-au gândit la cea mai proastă. Adică, au ales ca principala ieşire şi intrare din oraş să se facă printr-o zonă în care vizavi este calea ferată, unde oricum sunt restricţii de circulaţie. Este incredibil cum din atâtea soluţii, după experienţa neplăcută cu celălalt pod, au ajuns s-o aleagă pe cea mai proastă.

Al doilea vinovat este Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba! Pentru că nu am mai fi avut nici o problemă locuitorii din Alba Iulia, Sebeş sau Oarda, dacă Măria Sa Ion Dumitrel ar fi făcut un lucru absolut normal, pe care îl cerem de ani de zile: să asfalteze acea bucată de drum de circa 5 km care face legătura între Pâclişa şi Vurpăr, la Vinţ, şi dintr-odată albaiulienii şi locuitorii din Sebeş nu ar mai fi avut parte de un trafic de coşmar pentru 6 luni de zile. Este incredibil cât incompetent sau de răuvoitor poate fi acest om!

Ce s-a întâmplat de fapt? În momentul în care s-a apucat CJ Alba de asfaltarea acestui drum judeţean, de unde credeţi că a început preşedintele CJ Alba lucrarea? Nu de la ieşirea din Alba Iulia, municipiu-reşedinţă de judeţ, spre judeţul Hunedoara, ci dinspre judeţul Hunedoara spre comuna Ceru Băcăinţi, unde a şi ajuns. Probabil că urmează ca cei din Ceru Băcăinţi să-i ridice o statuie lui Ştefan Bardan, care-i de loc din Ceru Băcăinţi. Nu am nimic cu cei din Ceru Băcăinţi, dar nu înţeleg strategia, nu înţeleg mentalitatea, în condiţiile în care că la nunta fiului primarului (n.a. – Mircea Hava), în 2010, o stradă a fost asfaltată într-o singură zi, în preziua nunţii, pe o stradă în zona Schit, ca dl primar să nu intre cumva cu maşina pe o stradă dezfundată. Cât ar fi fost de complicat să pună la punct cei 5 km de drum, de la Pâclişa spre Vurpăr, măcar cu un strat de uzură, dacă nu altceva, pentru ca acolo să se poată circula?! Asta este măreaţa strategie de dezvoltare şi batjocura pe care Ion Dumitrel le-o prezintă albaiulienilor, sebeşenilor, ordenilor, celor din Vinţ şi aşa mai departe”.

 

Taguri: deviere, trafic, rutier, varianta, ocolitoare, oras, Alba Iulia, criticata, liberali, PNL Alba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>