#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Cercetasii albaiulieni prezenti intr-o tabara in Austria

Cercetasii albaiulieni prezenti intr-o tabara in Austria

Revista nr. 90 | 09-07-2011 | Alexandru Mitchievici


Cercetaşii din Alba Iulia au plecat în Austria la invitaţia colegilor din Hoersching: este al doilea camp internaţional la care participă Centrul Local Axente Sever din Alba Iulia, după cel din 2006 cu cercetaşii din Germania.

Perioada taberei este 8-18 iulie, la Konigwiesen. Alba Iulia este reprezentată de 56 de persoane: 20 temerari (11-14 ani), 19 exploratori (15-18 ani), 17 seniori şi lideri (peste 20 ani). Drumul a însemnat oportunitatea vizitării a două importante capitale dunărene, Budapesta şi Viena.

„Vara trecută i-am primit cu drag pe cercetaşii austrieci la noi în camp, iar anul acesta avem ocazia nu doar de a-i vizita, ci şi de a participa la activităţi alături de ei. Printre acestea se numără realizarea unor ateliere pe anumite teme, o seară cu mâncăruri tradiţionale româneşti, muncî în ajutorul comunităţii, o drumeţie de 2 zile, precum şi vizitarea oraşului Linz”, după cum au spus cercetaşii albaiulieni.

Următorul proiect la care vor participa cercetaşii albaiuleni este RoJAM, prima jamboree naţională după 75 de ani, eveniment la care vor fi prezenţi cercetaşi din ţară şi străinatate.

 

Taguri: cercetasii, Alba Iulia, prezenti, tabara, Austria, Axente Sever, Austria, Hoersching, Konigwiesen

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>