#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Moment istoric la Alba Iulia, Mircea Hava s-a dat cu autobuzul cu etaj

Moment istoric la Alba Iulia, Mircea Hava s-a dat cu autobuzul cu etaj

Revista nr. 89 | 01-07-2011 | Alexandru Mitchievici


Incredibil, dar adevărat. Miercuri, 29 iunie 2011: Primarul Mircea Hava s-a plimbat cu autobuzul cu etaj, descoperit, cumpărat de STP Alba Iulia. E drept, Mircea ştia că vin ziariştii, aşa că a meritat o plimbare atipică, cu un mijloc de transport... în comun.

Ca şi ceilalţi politicieni locali, Mircea Hava nu umblă cu autobuzul, nu merge pe jos, nu circulă cu bicicleta. Pe jos merge doar la inaugurări, reinaugurări, tăieri de panglici şi campanii elctorale... În rest doar cu jeepul şi cu maşina nemţească de la Primărie.

Pe bicicletă l-am văzut o singură dată, la o acţiune televizată a colegilor de la televiziunea mogulului S.O.Vântu.

Cu autobuzul este a doua oară când se plimbă: prima oară a fost acum câţiva ani când acelaşi harnic Stelică Nicola a adus autobuze ecologice.

Invităm pe această cale ca primarul dar şi ceilalţi politicieni locali (inclusiv cei din Opoziţie) să umble cât mai mult pe jos, cu bicicleta şi cu autobuzul... astfel au ocazia să simtă pulsul cetăţenilor, care sunt foarte nemulţumiţi pe toată clasa politică.

Printre puţinii politicieni pe care i-am văzut umblând pe jos prin Alba Iulia, prin Parcul Custozza, pe Porţile Cetăţii, se numără Ion Dumitrel. E prea puţin însă!

Cu această ocazie îl felicităm pe Stelian Nicola pentru autobuzul descoperit adus la Alba Iulia; Stelian este întradevăr un om cu bun simţ cum nu prea mai sunt astăzi – care din păcate are un anturaj periculos, compromiţător, este vorba de anumiţi lideri ai PDL Alba.

Ar fi păcat ca autobuzul să fie pus pe butuci prea iute de călătorii neobişnuiţi cu regulile simple de civilitate. Autobuzul ăsta merită mai mult decât perspectiva de a transporta navetiştii spre sate: autobuzul merită turişti. De altfel, noi cunoaştem ambiţiile lui Hava de a transforma Alba Iulia într-o destinaţie agro-turistică: e bine, ţărani avem din belşug la Alba Iulia, mulţi ţărănoi care votează pentru câţiva mici şi-o bere; ne mai trebuie turiştii... pe care primarul să-i cazeze la Hotel Medieval.

În încheiere, ne exprimăm temerea că peste câteva luni autobuzul cu etaj va fi tapetat cu afişe electorale ale candidaţilor PDL Alba. Păcat de autobuz, că va căra tot felul de feţe obosite, epuizate, stafidite!

*Acesta este un pamflet şi se va trata ca atare, cu zâmbetul pe (auto)buze

 

Taguri: moment, istoric, Alba Iulia, Mircea Hava, s-a dat, autobuzul, cu etaj, descoperit, STP Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>