#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Sportivi blajeni la Campionatele Internationale de Atletism ale Romaniei

Sportivi blajeni la Campionatele Internationale de Atletism ale Romaniei

Revista nr. 85 | 05-06-2011 | Alexandru Mitchievici


Vineri 3 iunie la Constanţa au avut loc Campionatele Internaţionale de Atletism ale României - eveniment sportiv care a beneficiat de prezenţa lui Frank Dick, preşedintele Asociaţiei Europene de Antrenori.

Sportivii din Blaj au reuşit următoarele performanţe: Adrian Dordea a ocupat un loc 7, reuşind timpul de 8:44,50 în proba de 3.000m (şi-a realizat astfel baremul de calificare pentru Campionatul Mondial de Juniori II din 6-10 iulie din Lille, Franţa, cât şi pentru Festivalul Olimpic al tineretului European din 24-29 iulie din localitatea Trabzon, Turcia.

Dana Loghin a reuşit locul 4 în proba de 1.500m 4:28,70, obţinând şi barem de calificare pentru Campionatul Mondial de Juniori II din localitatea Lille, Franţa.

Să mai notăm că săptămâna trecută, în cadrul Campionatelor Naţionale Şcolare, Anca Bunea şi-a îndeplinit standardele de calificare în proba de 3000m atat pentru Campionatul Mondial de Juniori II din 6-10 iulie (Lille, Franţa) cât şi pentru Festivalul Olimpic al tineretului European.

Având trei atleţi calificaţi la cele mai importanate competiţii internaţionale ale juniorilor 2 de anul 2011, Clubul Atletic Mica Romă din Blaj şi-a îndeplinit obiectivele de performanţă.

„Sper ca aceşti trei sportivi să nu ne dezamăgească şi să ne reprezinte bine la aceste competiţii grele”, a declarat Cristina Man, antrenoarea sportivilor din Blaj.

 

Taguri: sportivi, blajeni, campionate, internationale, atletism, Romaniei, Cristina Man, antrenor,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>