#460
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Trupa de jazz White City Band canta la Noaptea Muzeelor

Trupa de jazz White City Band canta la Noaptea Muzeelor

Revista nr. 82 | 14-05-2011 | Alexandru Mitchievici


Trupa White City Band va cânta în 14 mai 2011 pentru publicul de la evenimentul „Noaptea Muzeelor. Noaptea în care istoria prinde viaţă” de la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia. Alături de concertul de jazz, la „Noaptea Muzeelor” albaiulienii vor mai avea ocazia să vadă o piesă jucată de trupa de teatru Skepsis („Cerere în căsătorie”, o piesă de A.P. Cehov). White City Band are în repertoriu din această seară piese de jazz clasic şi improvizaţii pe teme foclorice româneşti.

Trupa de jazz a luat fiinţă la Alba Iulia şi a debutat pe 25 noiembrie 2010 în cadrul unei expoziţii a artistului Cristian Ianza, expoziţie desfăşurată tot la muzeul albaiulian.

Trupa White City Band a performat a doua oară în cadrul evenimentului „Prietenii Muzeului”, când au fost primiţi foarte bine de publicul strâns la Sala Unirii (15 decembrie 2010).

Componenţa trupei:
Elena Beşliu - pian
Ioana Brok - voce
Radu Beşliu - clarinet
Călin Paraschiv - chiatară bas
Ştefan Olar - baterie.

Trupa a luat fiinţă la data de 15 iunie 2010, când a avut loc prima repetiţie. Toţi membrii - în afara lui Ştefan Olar, care are experienţă în multe trupe de rock, pop - sunt profesori la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.

 

Taguri: trupa, jazz, White City Band, canta, noaptea, muzeelor, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>