#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Ofelia Popii, o lectie de teatru... la Alba Iulia

Ofelia Popii, o lectie de teatru... la Alba Iulia

Revista nr. 80 | 23-04-2011 | Alexandru Mitchievici


Pentru a doua oară în 3 ani, Ofelia Popii a devenit cea mai bună actriţă din România, conform UNITER. Luni, 18 aprilie, la Bucureşti, actriţa din Sibiu a primit premiul UNITER într-o gală specială.

Spre bucuria noastră, a albaiulienilor, la două zile după primirea celui de-al doilea premiu UNITER, Ofelia Popii s-a aflat la Alba Iulia pentru a juca în piesa „Îmi place cum miroşi”, după Neil Simon (miercuri, 20 aprilie). Regia spectacolului este semnată de Şerban Puiu, scenografia semnată – Iulia Gherghinescu, un spectacol în care Ofelia Popii joacă alături de Adrian Matioc, Ciprian Scurtea, cu participarea extraordinară a actorului Cristian Stanca.

Pe Ofelia Popii multă lume o ştie după ce a primit Premiul pentru inetrpretare la marele festival de la Edinburgh, Marea Britanie. Ofelia Popii ne-a demonstrat (şi cred că lecţia asta o fac mulţi actori de valoare) că marii actori joacă bine şi în piese uşoare, în comedii sau alte spectacole relativ mai accesibile. Aşa s-a întâmplat şi cu „Îmi place cum miroşi”, o comedie plăcută, de vacanţă.

În 2008, la a III-a ediţie a Festivalului de Teatru de la Alba Iulia, pe Ofelia Popii am văzut-o în rolul Ofelia din „Hamlet”-ul lui Radu Nica.

În toamna asta sperăm să o revedem pe Ofelia Popii la Alba Iulia, la ediţia a VI-a a Festivalului Internaţional de Teatru!


 

Taguri: Ofelia Popii, lectie, teatru, Alba Iulia, Hamlet, Faust, imi place, cum, mirosi, festival, premiu, UNITER, Radu Stanca, Sibiu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>