#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Pasteti Fericiti printre biscuiti, pavele si borduri

Pasteti Fericiti printre biscuiti, pavele si borduri

Revista nr. 80 | 23-04-2011 | Alexandru Mitchievici


Prin intermediul lui wikirabbitleaks revista electronică Plaiu Luminatu a intrat în posesia unor scrisori către Iepuraşul de Paşte. Sunt scrisori de la unele personaje publice din Alba către Iepurel sau către Iepuroaica cea Blondă de la Minister.

Primarul Albei, Mircea Hava:  Îşi doreşte în sfârşit un parc care să aibă mai mult de 20 de copaci.

Dan Sabău, patronul Grup Corint: Îşi doreşte o autortradă de la Poarta a IV-a la Poarta a III care să-i ducă pe turişti la Hotelul Medieval. Dorinţa este foarte aproape de îndeplinire. Din păcate mai are o dorinţă: o autostradă care să vină de la Spitalul de Neurologie, trecând pe lângă Catedrala Ortodoxă şi Muzeul Unirii şi prin faţa Universităţii Alba Iulia până la Batalionul de Treceri (Geniu) 136 „Apulum” – înconjurând astfel Parcul Custozza cu două minunate autostrăzi de biscuiţi...

Arhitect Gheorghe Lăncrănjan Franchini: Vrea să facă proiectul de „reabilitare” al Parcului Arini din Sibiu, pe care să-l transforme într-o piaţă uriaşă de biscuiţi.

Arhitect de renume mondial Hedviga Călin – arhitecta Oraşului Alba Iulia: Riguroasă şi sensibilă cum o ştim în ceea ce priveşte limitele de înţeles a fiecărui cuvânt, dna Hedviga Călin a cerut Academiei Române să scoată din DEX cuvintele tendenţioase „parc”, „Custozza”, „excavator”, „buldozerist”, „Sahara”. Atât timp cât este dna Hedviga arhitectă la Alba Iulia aceste cuvinte vor fi interzise!

Arhitect Ioan Străjan: Vrea cursă de maşini prin Şanţurile Cetăţii ca să se poată da cu maşina trasă de sute de cai putere.

Arhitect Stelian Fleschin, preşedintele OAR Alba: Îşi doreşte un cincinal liniştit la şefia Ordinului Arhitecţilor din România filiala Alba.

Sperăm totuşi ca Iepuroaica Blondă – care va ţopăi în curând la Alba Iulia – să nu le îndeplinească chiar toate dorinţele.

Pentru că astăzi, adică sâmbătă, 23 aprilie, e Sf. Gheorghe... le dorim lui Gheorghe Lăncrănjan Franchini şi Mircea Gheorghe Hava „Multă Sănătate” şi „Paşteţi Fericiţi” prin Marele Parc din Şanţuri!


*Acest text este un pamflet şi se tratează ca atare... cu zâmbetul pe buze.

 

Taguri: Paste Fericite, printre, biscuiti, pavele, borduri, Mircea Hava, iepuroaica, blonda, iepurele, Elena Udrea, Santuri, marele, pa

Ratari

Criticisme (12)

Sergiu SNT
23-04-2011
SUPERB! NO COMMENT!
Raspunde
PIF
26-04-2011
Un articol veninos, scris la comanda.
Raspunde
Hercule
26-04-2011
Draga PIF, nu este nimic la comanda.... Comanda e atunci cand ma enervezi si-ti umflu un ochi, iar tu imi dai cu lingura-n cap..... Atunci e comanda! Cat despre venin, stai linistit....Nu am vrut sa inveninam pe nimeni.... E doar un pqamflet!
Raspunde
Rahan
26-04-2011
Draga PIF, daca afirmi ca acest pamflet este scris la comanda te rog scrie-ne la comanda cui si cat a costat toata treaba. Vreau sa lamurim cateva chestii in ceea ce priveste aceasta revista electronica: 1. Niciunul dintre cei implicati in realizarea ei nu castiga si nu a castigat nici macar un leu de pe urma ei. 2. Toate costurile de realizare si mentinere in functiune au fost suportate din banii nostri personali. 3. Reclamele pe care le vezi pe site sunt gratuite. 4. Niciunul dintre cei implicati in realizarea revistei nu detine functii publice sau politice, nu este pupincuristul niciunei persoane care detine functii publice sau politice si nu are de gand sa devina. 5. Niciunul dintre cei implicati in realizarea revistei nu lucreaza la stat. 6. In cazul in care ai cea mai mica dovada ca raspundem la comenzi politice iti promitem ca din ziua respectiva aceasta revista nu va mai exista. Alte amanunte, detalii si precizari privind activitatea noastra vor aparea intr-un articol din revista in scurt timp.
Raspunde
Rahan
26-04-2011
PIF draga, revin cu o mica precizare: Daca nu ai nici o dovada la ce ai afirmat te rog sa nu mai intri pe acest site deoarece nu ne place cand ne viziteaza PROSTII! si da, AM MERE!
Raspunde
PIF
26-04-2011
Observ ca s-au cam inflamat postacii de servici. Am citit intamplator acest "pamflet" si intr-adevar, n-o sa mai vizitez asemenea latrine on-line unde exista o singura idee (fixa): nimic nu e bine ! Pt Rahan alias Rahat: sa nu-ti musti limba ca te otravesti ALUPIGUS !!!
Raspunde
Rahan
26-04-2011
PIF iti multumim pentru decizia inteleapta de a nu te mai intoarce aici. Consideram asta un lucru bun, e bine!
Raspunde
Darknightrider
26-04-2011
De la ce vine PIF? Prost Idiot si Fudul pe deasupra?
Raspunde
 
PIF
27-04-2011
Tu de unde ai mai aparut, mai drakshit ? Iti dai cu parerea ca un fraier fara treaba.
Rahan
27-04-2011
PIF, faci ce faci si tot dai o fuga pana la "latrina". Ai promis ca nu te mai intorci. Cuvintele tale : latrina, rahat, shit ma fac sa cred ca ai o problema pe care nu ti-o poti rezolva aici... Scatologia nu e un subiect pe care vrem sa-l dezbatem. Pana una alta du-te si trage un loz in plic. Sigur castigi!
Raspunde
Darknightrider
27-04-2011
Mai PIF, eu sunt acela de care ti-a spus mamica ta sa te feresti... si e bine sa o asculti pe mamica, nu?
Raspunde
 
PIF
28-04-2011
Mai Dark..., ia-ti pastilele, ca iar te urecheaza nenea doctoru !
aurelius
28-04-2011
dati-i ma pace lui PIF, nu vedeti ca e prost ca noaptea?
Raspunde
Sergiu SNT
30-04-2011
:))))))) ce se mai ,,omoara,, oamenii pe aici prin comentarii. De la o simpla poza si un pamflet s-a ajuns la razboaie :)) O sa continui sa mai fac poze. O daaaa.... Si apropo, domnule PIF, eu mai furmizez cate o poza, cate o idee, cate un pamflet pt revista asta si nu am luat nici un ban. Poate tu ai luat ca sa lasi comenturile astea. Sergiu SNT- foto-reporter
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>