#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Colocviul tinerilor scriitori, editia a VI-a, la Alba Iulia

Colocviul tinerilor scriitori, editia a VI-a, la Alba Iulia

Revista nr. 76 | 31-03-2011 | Alexandru Mitchievici


În perioada 1-3 aprilie 2011, la Alba Iulia va avea loc cea de-a VI-a ediţie a Colocviului Tinerilor Scriitori. Este un eveniment care are loc pentru al treilea an consecutiv în oraşul nostru. Primele trei ediţii au avut loc la Bucureşti, Cluj şi Iaşi.

Ediţia din acest an – ca şi ultimele două de la Alba Iulia – este organizată de către Consiliul Judeţean Alba şi Filiala Alba-Hunedoara a USR. La ediţia din 2010 invitaţi speciali au fost scriitorii Nora Iuga (foto arhivă - în partea stângă), Ion Cucu şi Octavian Soviany.

Tema ediţiei din acest an este „Generaţia 2000. Predarea ştafetei?” şi va reuni la Alba Iulia peste 30 de scriitori tineri, membri şi nemembri ai U.S.R. Dezbaterile vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor, partener al evenimentului organizat la Alba Iulia.

Program:

Sâmbătă, 2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor, ora 10.00-10.30: deschiderea Colocviului, apoi decernarea premiilor pentru poezie, proză şi critică literară
Ora 10.30-12.00 – colocviu (partea I) şi lecturi publice
Ora 12.30 – colocviu (partea a II-a) şi lecturi publice
Ora 16.00 - vizită la Casa Memorială „Lucian Blaga” de la Lancrăm
Ora 17.30 – meci de fotbal între participanţi şi scriitorii din Alba Iulia, la Grupul Şcolar Industrial „Dorin Pavel” Alba Iulia.

Duminică, 3 aprilie, la sediul Filialei Alba-Hunedoara a USR, de la ora 10.30 are loc o întâlnire cu scriitorii filialei şi închiderea Colocviului.

 

Taguri: colocviul, tineri, scriitori, editia a VI-a, Alba Iulia, Nora Iuga, Octavian Soviany, Ion Dumitrel

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>