#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Albaiulianul Ilie Cioca, campion national la cros in sala

Albaiulianul Ilie Cioca, campion national la cros in sala

Revista nr. 75 | 22-03-2011 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 19 martie, la Piteşti a avut loc Campionatul Naţional de cros al atleţilor veterani. În competiţie au luat startul peste 150 de sportivi din întreaga ţară, printre care şi doi sportivi din judeţul Alba: este vorba de profesorul Ilie Cioca din Alba Iulia şi Mircea Bogdan din Sebeş.

La categoria de vârstă 65-69 de ani, pe distanţa de 4.000 m, Ilie Cioca (foto - arhivă) s-a clasat pe locul I, devenind astfel campion naţional de cros.

În cadrul categoriei 70-74 ani, Mircea Bogdan (sportiv legitimat la CSM Sebeş), a evoluat în proba de 2.000 m, în cadrul căreia s-a situat pe locul II, devenind astfel vicecampion naţional. Ambii şi-au câştigat dreptul de a merge la Balcaniadă.

Îi felicităm pe cei doi sportivi pentru performanţele obţinute şi le dorim mult succes la Campionatul Balcanic de Cros... dacă vor reuşi să ajungă acolo. Din păcate, lipsa banilor ar putea să-i ţină acasă pe cei doi valoroşi sportivi.

 

Taguri: albaiulian, Ilie Cioca, campion, national, cros, in sala, 4.000 m, Mircea Bogdan, vicecampion, proba, 2.000 m

Ratari

Criticisme (1)

ilie
27-05-2011
felicitari multa sanatate si la mai multe si importante succese un mare sportiv un mare caracter un ob deosebit sa ne traiesti nea ilie
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>