#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Trupa britanica True Ingredients canta pentru a doua oara la Alba Iulia

Trupa britanica True Ingredients canta pentru a doua oara la Alba Iulia

Revista nr. 75 | 25-03-2011 | Alexandru Mitchievici


Vineri, 25 martie 2011, britanicii se întorc la Alba Iulia după prezenţa de anul trecut, când au inaugurat Centrul Cultural Poarta 7 din Spaţiile RYMA, situat pe latura de nord a Cetăţii Bastionare. De data aceasta trupa britanică va performa alături de un muzician român, Silent Strike, cu care au început o colaborare încă de anul trecut la iniţiativa Institutul Cultural Român din Londra. Funk-ul şi hip-hop-ul britanicilor, în combinaţie cu sonorităţile electronice realizate de Silent Strike realizează o atmosferă de senzaţie şi un show care nu trebuie sub nici o formă ratat!

Alba Iulia a fost inclusă - alături de Cluj şi Bucureşti - în miniturneul din România din această primăvară. Prezenţa trupei True Ingredients se datorează Asociaţiei RYMA şi a coorganizatorilor Mischi Beats, ambii cunoscuţi ca şi promotori ai muzicii underground de calitate şi organizatori locali de concerte.

În caz de vreme favorabilă, porţile din Spaţiile RYMA se deschid la orele 17.00, iar responsabili cu „încălzirea” de rigoare este DJ JAM, până la ora 21.00 când vor  păşi pe scenă (în aer liber!) cei de la True Ingredients feat. Silent Strike. Concertul va fi urmat de un afterparty în interior, susţinut de DJ Burner Greene şi Djubei de la Astronaut Kru din Deva.

Intrarea la Spatiile RYMA se face prin strada Gemina (cartierul Caroline Nord), iar biletele se pot procura de la intrare şi costă 15 ron, un preţ modic (spune organizatorii) pentru un concert live şi un party de o asemenea anvergură. Ne vom bucura de o călătorie de la funk, rap la beat-uri Electro la superlativ,  care pun mulţimea în mişcare şi electrizeayă publicul, toate într-un singur spectacol!

 

Taguri: trupa, britanica, True Ingredients, canta, Alba Iulia, a doua oara, Spatiile RYMA, cetatea, bastionara, latura de Nord, cartier

Ratari

Criticisme (1)

c
07-04-2011
A 3-a oara in Alba Iulia............la cate evenimente se organizeaza la noi in sat, chiar conteaza!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>