#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Victorie pe linie pentru echipa de tenis de masa CS Unirea Alba Iulia

Victorie pe linie pentru echipa de tenis de masa CS Unirea Alba Iulia

Revista nr. 71 | 22-02-2011 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 19 februarie, la Slatina a avut loc a doua etapă a returului Campionatului Naţional Divizia A de tenis de masă ediţia 2010-2011, play-off-ul pentru poziţiile 9-12 în clasament. S-au întâlnit echipele C.S. Unirea Alba Iulia, Dacia Mioveni, CSS-LPS Slatina şi CSM Zalău.

Echipa din Alba Iulia (foto - arhivă) a reuşit 3 victorii la scor, obţinând astfel cele mai bune rezultate „all time” pentru tenisul de masă din Alba Iulia, un lucru cu atât mai valoros cu cât acest lucru s-a realizat în faţa a două echipe de tradiţie din ping-pong-ul autohton (Slatina şi Zalău) şi a unei echipe cu mare potenţă financiară, Dacia Mioveni.

Iată rezultatele:

CS Unirea - Dacia Mioveni 9-3
CS Unirea - CSM Zalău 9-2
CS Unirea - CSS Slatina 9-3

Per general, punctele noastre au fost realizate de Traian Rus - 9 victorii (nici un meci pierdut!), Ioan Corburean - 7 victorii, Daniel Răcilă - 5 victorii şi Radu Sufleţel - 3 victorii, plus 3 dubluri câştigătoare cu tandemul Rus-Corburean.

Echipa a fost condusă de Emil Gelu Sufleţel. După două etape suntem pe primul loc al grupei, cu 6 victorii din 6 partide.

Următoarea etapă va fi în Ardeal, la Zalău, în perioada 16-17 aprilie.

 

Taguri: victorie, pe linie, echipa, tenis de masa, CS Unirea, Alba Iulia, Traian Rus, Ioan Corburean, Daniel Racila, Radu Sufletel

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>