#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
 Bilete cu 70 si cu 55 de lei la concertul Phoenix de la Alba Iulia

Bilete cu 70 si cu 55 de lei la concertul Phoenix de la Alba Iulia

Revista nr. 71 | 21-02-2011 | Alexandru Mitchievici


Cea mai titrată formaţie rock din România vine la Alba Iulia miercuri, 23 februarie 2011: Pheonix va susţine concert „Pasărea de foc” - nume sub care au avut loc mai multe concerte în ultimul an.

Dacă iniţial au fost puse la vânzare doar bilete de 70 de lei, acum înaintea spectacolului, organizatorii oferă şi bilete mai accesibile, la doar... 55 de lei.

Spectacolul de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va începe la ora 19.00, iar „încălzirea” o va face trupa RIFF din Sibiu, un alt nume legendar al rockului de la noi.

În ultimii ani componenţa trupei Phoenix a a suferit mai multe modificări: cea mai recentă formulă îi reuneşte pe Nicolae Covaci - chitară, voce, Ovidiu Lipan „Ţăndărică” - baterie, percuţie, Cristi Gram - chitară, backing vocals, Bogdan Bradu - voce, Ionuţ Contraş - backing vocals, percuţie, ... dar printre cei care au cântat în ultimii ani în trupa Phoenix se numără şi Dzidek Marcinkiewicz - clape, bas, voce, Volker Vaessen - bas, dar şi bănăţenii Mircea Baniciu - voce şi Josef Kappl - bass, voce.

Ultima prezenţă a phoenicşilor la Alba Iulia se leagă de sărbătoarea Zilele Oraşului, în vara lui 2006 (foto arhivă).
Anul viitor, în 2012, trupa Phoenix va împlini jumătate de veac de existenţă - la fel ca şi The Rolling Stones, una din cele mai apreciate formaţii rock din toate timpurile.

 * Pe ultima sută de metri au apărut şi biletele de 30 de lei... ceea ce e foarte bine dacă ne gândim la salariile din Alba Iulia...


 Bilete cu 70 si cu 55 de lei la concertul Phoenix de la Alba Iulia  Bilete cu 70 si cu 55 de lei la concertul Phoenix de la Alba Iulia  Bilete cu 70 si cu 55 de lei la concertul Phoenix de la Alba Iulia
Taguri: bilete, 70 lei, 55 lei, concert, Phoenix, Alba Iulia, Nicu Covaci, Ovidiu Lipan Tandarica, Moni Bordeianu, Mircea Baniciu, Mani

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>