#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator

Scoala „Mihai Eminescu” Alba Iulia a castigat prima editie a Memorialului „Ovidiu Chelioglu” la handbal

Revista nr. 68 | 01-02-2011 | Alexandru Mitchievici

Sâmbătă, 29 ianuarie 2011, în sala de sport a Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia s-a desfăşurat prima ediţie a Memorialului „Ovidiu Chelioglu” la handbal. O competiţie de succes care a pornit din iniţiativa profesorului de sport Vasile Grozav (de la Şcoala cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu” Alba Iulia) şi a colegilor săi de la Academia Olimpică Română filiala Alba.

La finalul competiţiei - la care au participat selecţionatele claselor VI-VIII de la 4 şcoli - clasamentul arăta astfel:
I.Şcoala cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu” Alba Iulia
II.Liceul cu Program Sportiv din Sebeş
III.Şcoala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” din Zlatna
IV.Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia.

Premiile, diplomele au fost acordate cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, care a alocat 1.200 lei pentru acest eveniment.

Diplomele au fost acordate pentru toţi participanţi, iar cei mai buni au primit în plus premii. Este vorba de:
Cel mai tehnic jucător - Andreea Barb (Şc. „Mihai Eminescu”)
Cel mai bun portar - Ana Nistor (Şc. „Mihai Eminescu”)
Golgheterul competiţiei - Andreea Sava (Şc. „Ion Agârbiceanu”).

Câştigătorii au fost recompenaţi de asemenea cu reviste şi cărţi cu tematică sportivă.

Pauzele competiţiei au fost animate de Bianca şi Alex Chirilă, care au susţinut mai multe momente artistice, dansuri, aerobic etc.

Premiile au fost înmânate de prof. Ioan Bâscă - vicepreşedintele AOR Alba. Din păcate, reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Alba au lipsit cu desăvârşire.

„Am vrut să-l omagiem astfel pe Ovidiu Chelioglu, care şi-a dedicat viaţa sportului, care a susţinut handbalul, care a fost jucător de handbal în prima divizie la Universitatea Oradea. Anul viitor vrem să dăm o altă amploare competiţiei, să-i dăm un caracter interjudeţean la care să participe selecţionate din cele 6 judeţe ale Regiunii de Dezvoltare Centru”, ne-a declarat prof. Vasile Grozav.

Inimosul Ovidiu Chelioglu (angajat în ultimii ani la DJS Alba) s-a stins pe neaşteptate în data de 28 mai 2010. Avea doar 60 de ani!

 

Taguri: Scoala, Mihai Eminescu, Alba Iulia, a castigat, prima, editie, Memorialul, Ovidiu Chelioglu, handbal, AOR Alba, DJTS Alba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>