#447
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Caragiale in limba engleza la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia

Caragiale in limba engleza la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia

Revista nr. 67 | 27-01-2011 | Alexandru Mitchievici

Miercuri 26 ianuarie 2011, la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia a avut loc spectacol dedicat marelui dramaturg român I.L. Caragiale.

Spectacolul concurs „Timeless moments with I.L.Caragiale” a ajuns la ediţia a 3-a, fiind organizat  de prof. Nicoleta Apostol de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice în colaborare cu Felicia Colda şi Monica Avram de la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba.

Au fost interpretate fragmente din piesele O noapte furtunoasă, Bacalaureat, D-l Goe, Vizită, Bubico - în care actori au fost elevi ai claselor a VI-a B, a VII-a A, a IX-a A şi a XII-a B, îndrumaţi de prof. Nicoleta Apostol şi prof. Ionela Oprea.

De asemenea, au avut loc momente muzicale susţinute de profesoarele de pian Alexandra Păcurar şi Ioana Brok, şi de elevi de la clasa a IX-a A: Cosmin Buzgure, Paul Tomuş.

Concursul în limba engleză a cuprins întrebări legate de scenetele vizionate adresate elevilor din sală, având menirea de a stimula interacţiunea cu textul caragialian şi cu personajele inconfundabile prin intermediul unei alte limbi de comunicare decât limba română.

La final, elevii au primit diplome şi cărţi din partea Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba. S-au acordat şi trei premii de excelenţă pentru o interpretare teatrala de excepţie: Damaris Pădurean - clasa a IX-a A, Dan Moldovan - clasa a IX-a A, Beatrice Rotar - clasa a VII-a A, precum şi premii pentru concursul de limba engleză.

 

Taguri: I.L. Caragiale, limba engleza, Liceul de Muzica, arte plastice, Alba Iulia, Nicoleta Apostol

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>