#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Principele Radu isi lanseaza cartea „Provizoratul istoric” si la Alba Iulia

Principele Radu isi lanseaza cartea „Provizoratul istoric” si la Alba Iulia

Revista nr. 67 | 21-01-2011 | Alexandru Mitchievici

În aceste zile, cel mai recent volum de publicistică al Principelui Radu este prezentat publicului din 7 oraşe, printre care şi oraşul Alba Iulia.

„Provizoratul istoric” este un volum de publicistică, apărut la editura Polirom în anul 2010. Volumul va fi prezentat şi la Alba Iulia, joi, 27 ianuarie, ora 11.00, la Libraria Humanitas (Str. 1 Decembrie 1918, bl. M10) din Cetate.

„Provizoratul istoric” cuprinde articole, eseuri, declaraţii şi conferinţe din perioada 2007-2010, continuând cele două volume publicate de Principele Radu al României la Editura Polirom, „Europa din noi” şi „Biblioteca în flăcări”.

Principele Radu al României a absolvit Liceul „Costache Negruzzi” din Iaşi şi Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti.

Volume publicate:
Ana a României. Un război, un exil, o viaţă (2000, 2005)
Mihai al României (2001)
The Royal Family of Romania (2004)
Palatul Elisabeta (2006).

La Editura Polirom i-au apărut următoarele volume:
Europa din noi. Regalitatea şi democraţia-spectacol (2005)
Biblioteca în flăcări. Mic tratat de regalitate în republică (2007)
Altfel (în dialog cu Nicolae Drăguşin, 2009).

 *Volumul va fi prezentat de istoricul albaiulian Valer Moga - profesor la Universitatea din Alba Iulia - şi de d-na Doina Hendre Biro, critic de artă, cercetător la Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia...

 

Taguri: Principele, Radu, isi lanseaza, cartea, provizoratul, istoric, Alba Iulia, Radu Duda, publicistica, Editura, Polirom

Ratari

Criticisme (1)

Simona Deleanu
29-01-2011
Inteleg ce cauta Valer Moga la lansare, dar nu inteleg ce legatura are Doina Biro cu Principele Radu si cu cartea lui. Doar asa in stilul ei caracteristic de a se baga peste tot si a vorbi cu gura ei mare?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>