#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Declaratia zilei apartine lui Ion Dumitrel... „Sunt mai tare ca 10 de Atanasiu”

Declaratia zilei apartine lui Ion Dumitrel... „Sunt mai tare ca 10 de Atanasiu”

Revista nr. 66 | 21-01-2011 | Alexandru Mitchievici

Se ascut din nou săbiile în judeţul Alba. Oamenii politici - dacă le putem spune aşa - se pregătesc de alegerile ce vor avea loc peste un an de zile.
Una din cele mai interesante declaraţii politice la început de an aparţine lui Ion Dumitrel, unul din liderii PDL Alba, probabil liderul pedelist care se bucură de cea mai bună imagine.

Ion Dumitrel a declarat (după cum spun colegii de la ziarul „Monitorul de Alba”) în cadrul unei conferinţe de presă: „Nu vom avea 40 şi ceva de primari, vom avea cel puţin 50. Şi când spun lucrul acesta ştiu pe ce mă bazez, ştiu rezultatele şi ştiu situaţia opţiunilor alegătorilor din oraşele şi comunele din judeţul Alba. Nu am vrut să intri în discuţii politicianiste, însă am văzut că unii reprezentanţi ai partidelor de opoziţie au început să facă trimitere la persoana mea. Performanţa noastră ca administraţie judeţeană şi locală se va vedea în 2012. Şi vreau să vă spun că pot să se adune toţi şi câţi vor ei. Eu sunt convins că locuitorii judeţului Alba, pentru că noi lucrăm, vor vedea că n-am făcut nimic altceva decât, indiferent de culoarea politică, să le aducem şi noi ceva mai bun în localităţile în care trăiesc: de la drumuri, alimentări cu apă, proiecte culturale, proiecte pentru tineret şi tot ceea ce am făcut. Şi vreau ca eu şi contracandidaţii mei să ne punem la masă şi să vedem ce am făcut fiecare pentru judeţul Alba. De aceea, nu mi-e teamă de nimeni şi îi voi bate pe toţi. Pot să fie 10 de Atanasiu că nu-i nici o problemă. El nici măcar nu cunoaşte judeţul, n-au cum să-l cunoască oamenii să-l voteze”, a declarat Ion Dumitrel, primivicepreşedinte al PDL Alba şi preşedinte al CJ Alba.

Ce uită domnul Dumitrel este faptul că are în spate un partid cu o imagine dezastruoasă la nivel naţional şi un Guvern catastrofal, dacă îi putem spune Guvern la gaşca condusă de Emil Boc la Palatul Victoria.

În mod cert, Ion Dumitrel porneşte ca favorit în cursa pentru un nou mandat în fruntea CJ Alba. Indiferent câte afaceri fac oamenii lui Dumitrel prin spatele său, Ion Dumitrel nu are nici 5% din „bubele” de imagine pe care le au alţi colegi de partid, cum ar fi Hava, Pereş sau Bardan.


 

Taguri: declaratia, zilei, apartine, Ion Dumitrel, sunt, mai tare, 10 de Atanasiu, Teodor Atanasiu, PNL, PDL Alba, Mircea Hava, CJ Alba

Ratari

Criticisme (1)

l
27-01-2011
nu cit 10 mai degraba cit 100000000000000000000000000000000 ;important e sa va lasati de politica.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>