#447
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Trezit dupa 2 ani de somnolenta, Partidul Conservator Alba sare la gatul PDL

Trezit dupa 2 ani de somnolenta, Partidul Conservator Alba sare la gatul PDL

Revista nr. 66 | 17-01-2011 | Alexandru Mitchievici

După o pauză de 2 ani, în care l-a alungat pe Toader Ulise (fostul preşedinte al filialei judeţene a PC), Gheorghe Feneşer a ieşit la bătaie pe piaţa politică a declaraţiilor.
Gheorghe Feneşer e entuziast şi se bucură că partidul său cu voturi zecimale a fost primit în mareaţa, impresionanta Alianţă de Centru Dreapta.

Declaraţie politică


Acuzele, pesimismul şi apocalipsa proorocită de adversarii politici reprezintă o formă gravă de mitocănism politic. Pentru a face alianţe, a-ţi construi propriul program politic sau a alege o anumită strategie trebuie, în închipuirea bolnăvicioasă a celor de la PDL, să ceri aprobare de la „Zeus”.

Considerăm această atitudine a PDL ca fiind una dictatorială, un  comportament fanariot de care nu ne dorim să mai auzim vreodată. Oare cu ce a fost mai bun PDL atunci când a făcut alianţa cu PUR, în anul 2005, pentru a-şi crea majoritatea parlamentară? Oare atunci Dan Voiculescu nu era mogul?

Cu ce era mai bun în anul 2009 PDL, când s-a aliat cu UDMR săvârşind cele mai mari grozăvii financiare la adresa cetăţenilor – tăierea salariilor şi a pensiilor, a alocaţiilor pentru copii, tăierea duratei concediului maternal, tăierea ajutoarelor de încălzire, tăierea banilor pentru medicamente, tăieri, tăieri, tăieri…

Oare cu ce este mai bun acum PDL, că s-a asociat cu UDMR, trădând interesele naţionale, vânzându-se la unguri, eliminând din programa şcolară limba română şi predarea istoriei şi geografiei în limba maghiară? Cu ce este mai bun PDL acum, că s-a asociat cu UDMR, că a împovărat România, care a ajuns să aibă cele mai mari datorii pe care copiii, nepoţii şi strănepoţii le vor plăti din greu?

Cu ce este mai bun PDL asociat cu UDMR, că a adus România în pragul falimentului, în incapacitate de plată şi a instaurat sărăcia şi mizeria la nivelul tuturor categoriilor sociale. Sunt convins că noua Alianţă de Centru Dreapta dintre PNL şi PC deranjează şi „doare” mult în anumite cercuri ale puterii, dar asta este problema lor, nu a noastră.

Partidul Conservator va lupta din toate puterile alături de întreaga opoziţie din România pentru îndepărtarea actualilor guvernanţi şi a PDL de la putere, singura soluţie pentru stoparea declinului ţării şi pentru a preveni distrugerea populaţiei României.


Ing. Gheorghe Feneşer, preşedintele Partidului Conservator, Filiala judeţeană Alba

*Comunicatul a apărut luni, 17 ianuarie 2011, în ziarele Unirea şi Informaţia de Alba


 

Taguri: trezit, dupa, 2 ani, somnolenta, Partidul Conservator, Alba, sare, la gatul, PDL Alba, Gheorghe Feneser, presedinte, Toader Uli

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>