#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Mesajul de Paste al deputatului Radu Coclici a ajuns la prieteni odata cu renul Rudolf, cel cu nasul rosu

Mesajul de Paste al deputatului Radu Coclici a ajuns la prieteni odata cu renul Rudolf, cel cu nasul rosu

Revista nr. 65 | 16-01-2011 | Alexandru Mitchievici

Deputatul derutat: eu cu cine urez?

Vineri, 14 ianuarie, în cadrul conferinţei saptămânale a PDL Alba, Ion Dumitrel şi-a adus aminte de un episod petrecut de Crăciun, ultimul Crăciun: cică deputatul PSD de Alba Radu Coclici a trimis de Crăciun prietenilor şi apropiaţilor mesaje cu „Hristos a Înviat!”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, spune că un asemenea mesaj i-a fost pus la dispoziţie de către un prieten, care ar fi primit în seara de Crăciun urarea de Paşte a deputatului derutat.

Pentru a înlătura orice suspiciuni, Dumitrel a spus că este vorba despre Crăciunul din 2010, iar mesajul lui Coclici suna astfel: „Sărbătoarea Învierii Mântuitorului să vă aducă în suflete speranţa înnoirii şi a dragostei pentru bine şi frumos, sănătate şi bucurii. Hristos a Înviat! Radu Coclici”.

Riposta lui Ion Dumitrel vine după ce Coclici atacase vehement Guvernul şi CJ Alba pentru dezastrul de la Ocna Mureş, unde s-a surpat un supermaket, câteva locuinţe şi drumuri din centru.

„Nu am de gând să-i răspund acestui personaj ajuns deputat din întâmplare, mai ales dacă atunci când a scris comunicatul se afla în aceeasi stare în care s-a aflat probabil atunci când a trimis de Crăciun mesajul de Paşti”, a declarat Dumitrel, sugerând că Radu Eugen Coclici s-ar fi aflat într-o avansată stare de veselie când a trimis şugubăţul mesaj pascal.


 

Taguri:mesajul, Paste, deputatul, PSD, Alba, Radu Coclici, a ajuns, Craciun, Christos A Inviat, odata, renul, Rudolf, nasul, rosu, Ion

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>