#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Ina Todoran in finala Concursului National de Folclor „Vocea Populara”

Ina Todoran in finala Concursului National de Folclor „Vocea Populara”

Revista nr. 64 | 25-12-2010 | Alexandru Mitchievici

În perioada 14-15 decembrie, la Timişoara a avut loc semifinala Concursului Naţional de Folclor „Vocea Populară”, concurs realizat de postul public de televiziune în colaborare cu centrele de cultură judeţene. Din cele 5 concurente ale judeţului Alba, doar Ina Todoran s-a calificat în semifinală. Originară din Crăciunelul de Jos, Ina este elevă a profesoarei Leontina Fărcaş la clasa de canto popular din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

În urma semifinalei la care au participat peste 200 de concurenţi din întreaga ţară, reprezentanta judeţului Alba s-a calificat între cei cinci finalişti.

„Etapa finală a concursului va avea loc în data de 14 ianuarie 2011 şi va fi transmisă integral de TVR. Să-i urăm Inei mult succes la acest important concurs”, după cum ne-a spus Daniela Floroian, director adjunct al Centrului de Cultură „Augustin Bena”.

Să amintim faptul că Ina Todoran este elevă în anul IV la clasa de canto popular de la Centrul de cultură Augustin Bena Alba. De asemenea, a făcut parte din Grupul Muguri de Tezaur cu care a participat la numeroase emisiuni televizate. Anul 2009 i-a adus în portofoliul personal două mari premii – Marele trofeu de la Mamaia şi titlul de Miss la concursul organizat de Antena 1 „Eu mi-s mândră în sat”.

Anul 2011 îi poate aduce şi Marele trofeu al concursului „Vocea Populară”. Felicitări Ina şi mult succes!
Ina, Multă Sănătate, Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

 

Taguri:Ina Todoran, finala, concurs, national, folclor, vocea populara, Leontina Farcas, centru, cultural, Augustin Bena, judetul Alba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>