#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
La Alba Iulia se desfasoara Cupa Unirii la bridge, editia a VI-a

La Alba Iulia se desfasoara Cupa Unirii la bridge, editia a VI-a

Revista nr. 60 | 03-12-2010 | Alexandru Mitchievici

În sala mare a restaurantului Mercur va avea loc în perioada 4-5 decembrie 2010 Cupa Unirii la bridge. Competiţia a ajuns la ediţia a VI-a şi reuneşte 90 de axe, aşadar 180 de jucători.
Axele (compuse din 2 jucători) provin din toată ţara: Bucureşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Sighişoara, Braşov, Sibiu, Piatra Neamţ, Baia Mare ş.a.

Alba Iulia intră în competiţie cu 9 axe. În prima zi sund două runde, iar în a doua zi runda finală. La categoria A se califică 14 axe, care în a doua zi de competiţie îşi dispută podiumul.

Arbitrul principal este Călin Dâmboianu, un arbitru cu experienţă. Cel mai vârstnic jucător este Virgil Gârbacea din Cluj şi are 79 de ani. Prima ediţie a Cupei Unirii la bridge a avut loc la Alba Iulia în 2005. Cu aceast eveniment, Alba Iulia se înscrie printre oraşele româneşti care găzduiesc concursuri mari de bridge: cel mai mare concurs din ţară are loc la Mamaia, apoi urmează oraşe ca Braşov, Craiova, Timişoara, Sighişoara, Alba Iulia ca importanţă a competiţiilor de gen.

 

Taguri:Alba Iulia, se desfasoara, Cupa, Unirii, bridge, editia a V-a

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>