#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Silvan Stancel canta la Alba Iulia impreuna cu Ovidiu Scridon

Silvan Stancel canta la Alba Iulia impreuna cu Ovidiu Scridon

Revista nr. 60 | 10-12-2010 | Alexandru Mitchievici

Albaiulianul Silvan Stâncel încheie anul 2010 aşa cum se pricepe cel mai bine: cu chitara, pe scenă.

După ce în 2006 a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional Ziua de Mâine, Silvan Stâncel a luat la rând toate festivalurile din ţară şi timp de un an a câştigat aproape tot ce se putea câştiga: dacă nu a fost Marele Premiu a fost Locul I.
Anul 2007 a fost anul lui Silvan Stâncel.

După ce în luna noiembrie, Silvan Stâncel a cântat prin ţară cu Ovidiu Scridon, luând apoi o scurtă pauză, finalul de an îi găseşte pe cei doi din nou pe scenă.

Sunt programate concerte la Bucureşti (Palatul Ghika) pe 15 decembrie, Alba Iulia (Teatrul de Păpuşi Prichindel) 17 decembrie, Mediaş (Prohibition Pub) – 23 decembrie.
Concertul de la Alba Iulia poate fi o „împăcare” cu oraşul de unde Silvan a izbucnit în 2006: spunem „împăcare” pentru că, din păcate, tânărul artist nu a mai cântat la Alba Iulia în ultimii ani.

Colaborarea muzicală dintre cei doi are ca rezultat o incredibilă combinaţie de chitară flamenco, chitară clasică, jazz, folk, pop, şi nu numai. Fiecare artist îşi cânta propriile compoziţiile (voce, chitare, muzicute, elemente de percutie), într-un spectacol live, original, cu multă improvizaţie (chitară, muzicuţă, percuţie).

Preţul biletului pentru concertul din 17 decembrie (într-o zi de vineri aşadar) este 10 lei şi începe la ora 20.00.  


 

Taguri:Silvan Stancel, canta, Alba Iulia, impreuna, Ovidiu Scridon, Teatrul Prichindel, folk, flamenco, jazz, pop, clasic

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>