#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Primarul Mircea Hava si PDL-ul, huiduiti in fieful albaiulian

Primarul Mircea Hava si PDL-ul, huiduiti in fieful albaiulian

Revista nr. 59 | 02-12-2010 | Alexandru Mitchievici

Toţi parlamentarii de Alba au putut fi văzuţi la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia: senatorii PDL Alexandru Pereş şi Nicolae Dobra.

Deputatul Teodor Atanasiu s-a aflat în fruntea delegaţiei PNL, printre care s-a numărat şi deputatul independent Călin Potor (care nu a depus coroană de flori alături de liberali. Liderul PNL Alba s-a arătat total deranjat de faptul că, la statuia lui Iuliu Maniu din centrul oraşului, UNPR a depus coroana de flori înaintea PNL-ului... Mai ales că PNL e partid istoric, iar UNPR e partid tragi-comic înfiinţat din capriciul lui Traian Băsescu.

Deputatul Radu Coclici s-a aflat alături de bogata delegaţie PSD-istă, din care a făcut parte Victor Ponta şi Ioan Dîrzu, dar şi primăriţa din Roşia Montană, Emilia Oltean. După festivităţi, pesediştii s-au mutat la restaurantul Mercur din cartierul Ampoi, unde au petrecut peste 600 de simpatizanţi şi membri de partid în frunte, evident, cu şeful ăl mare, Victor Ponta...

Deputatul PDL Clement Negruţ a fost solitar – l-am surprins de câteva ori singur, fără colegii domniei sale în preajmă... semn clar de marginalizare în partid.

Vocalul deputat Corneliu Olar (PD-L) nu şi-a mai lăsat maşina de izbelişte ca în urmă cu câteva zile, când la Alba Iulia s-a aflat ministrul de Interne Traian Igaş.

Foarte interesant faptul că Mircea Hava a fost contestat la depunerea de coroane de la statuia ecvestră a voievodului Mihai Viteazul. Poate cei care au huiduit erau din altă parte, pentru că la Alba Iulia, Hava ar mai fi votat orbeşte de alte 5 ori, dacă, Doamne fereşte, ar mai candida. La Bucureşti, şeful lui Micea Hava – premierul Emil Boc – a fost şi el huiduit de lume.

Printre oficiali i-am mai văzut pe prefectul Ştefan Bardan, preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel, subprefectul Raul Tudoraşcu, vicepreşedinţii CJ Alba Alin Cucui şi Sorin Bumb, viceprimarii Alba Iulia Ioan Bogăţan şi Paul Voicu, mulţi primari din judeţ (inclusiv Traian Ursaleş de la Meteş ori Traian Rusu de la Ighiu, care şi-au condus echipele folclorice în cadrul paradei portului popular.

De asemenea, a fost prezentă la Alba Iulia o mare delegaţie PNŢCD, avându-i în frunte pe Victor Ciorbea - fost prim ministru, Radu Sârbu de la Cluj, Iuliu Hada - preşedintele PNŢCD Alba, Alin Popa - fost preşedinte PNŢCD Alba, Augustin Drăguţ - primarul oraşului Ocna Mureş, Stelian Bordea - om de afaceri liberal albaiulian trecut la ţărănişti, Mircea Trif - un tânăr om de afaceri şi politician bătăios. Ţărăniştii au fost prezenţi doar la prima parte a manifestărilor, depunerile de coroane la statuile lui Ion I.C. Bratianu, Iuliu Maniu şi Mihai Viteazul.


Primarul Mircea Hava si PDL-ul, huiduiti in fieful albaiulian Primarul Mircea Hava si PDL-ul, huiduiti in fieful albaiulian Primarul Mircea Hava si PDL-ul, huiduiti in fieful albaiulian
Taguri:primarul, Mircea Hava, PDL, huiduiti, fieful, albaiulian, Ziua Nationala, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>