#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Obiectiv indeplinit... CS Unirea ramane in prima divizie la tenis de masa

Obiectiv indeplinit... CS Unirea ramane in prima divizie la tenis de masa

Revista nr. 59 | 30-11-2010 | Alexandru Mitchievici

În perioada 27-28 noiembrie la Mediaş a avut loc a treia etapă a Campionatului naţional Divizia A de tenis de masă (seria a IV-a) ediţia 2010-2011. S-au întâlnit echipele C.S. Unirea Alba Iulia, CSS Odorheiu Secuiesc, Liceul Teoretic Nagy Mozes Tg. Secuiesc şi CS Romgaz Mediaş.

În prima întâlnire a albaiulienilor, liderul seriei Romgaz Mediaş s-a impus cu 9-3. De remarcat ar fi doar isprava jucătorului albaiulian Traian Rus Traian, care a reuşit să-i invingă cu 3-0 pe numarul 1 şi 2 de la Romgaz - Suciu şi Cucean.

A doua partidă a fost împotriva celor din Tg. Secuiesc şi a fost pierdută cu 9-7 dupa un meci foarte disputat în care am
fost la doar două puncte de victorie. Traian Rus reuşeşte minunea în faţa celui mai bun jucător din această serie, Kanabe, pe care îl învinge cu un sec 3-0... Cu toate acestea secuii au păstrat avantajul mai tot timpul.

A treia partida şi cea mai importantă pentru albaiulieni a fost câştigată cu 9-8 în faţa Odorheiului. De semnalat faptul că Ioan Corburean a reuşit o victorie în faţa nr.1 de la CSS Odorheiu Secuiesc, Mozes: 3-2, după ce a fost condus cu 2-0.
Punctul culminant a fost meciul decisiv dintre Radu Sufleţel şi Csortan: la scorul de 8-8, Radu câştigă disputa personală şi meciul dintre cele două echipe...

Următoarea etapă are loc la Alba Iulia în perioada 11-12 decembrie.
C.S. Unirea reuşeşte să-şi îndeplininească obiectivuluipropus pentru acest campionat: menţinerea în Divizia A!
În retur se vor lupta în play-off-ul pentru locurile 9-12 al Diviziei A.
Punctele au fost realizate de Traian Rus - 7 victorii, Ioan Corburean - 6 victorii, Daniel Răcilă - 4 victorii şi Radu Sufleţel - 2 victorii.
Echipa a fost condusă de Emil Gelu Sufleţel.
Etapa a fost sponsorizata de Constantin Pralea (S.C. Kozara Vinţu de Jos) care primeşte pe această cale mulţumirile echipei.

 

Taguri:obiectiv, indeplinit, CS Unirea, ramane, prima divizie, tenis de masa, Kozara Vintu de Jos, Traian Rus, Ioan Corburean, Emil Gel

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>