#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
ElectroHora Unirii in spatiile RYMA

ElectroHora Unirii in spatiile RYMA

Revista nr. 58 | 28-11-2010 | Alexandru Mitchievici

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Asociaţia RYMA organizează două evenimente în propriile spaţii din Cetatea Alba Iulia (pe latura de Nord, cu intrare de pe str. Gemina sau Calea Moţilor, cartier Tolstoi).

Marţi, 30 noiembrie, de la ora 18.00, va avea loc expoziţia de artă şi arhitectură EVOLUTION, în care vor fi prezentate planşe, poze, afişe şi schiţe din timpul taberelor de restaurare desfăşurate de Asociaţia RYMA, alaturi de o expoziţie a echipei „arDEALU FRUMOS” a tinerilor studenţi de la arhitectură de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” Bucureşti. Va fi prezentat un tur vizual al bisericilor fortificate din Transilvania – tur format din poze, crochiuri şi picturi. De asemenea, vor fi expuse lucrări de artă ale elevilor de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia care au ca subiect Cetatea bastionară de la Alba Iulia. Cu această ocazie vor fi reeditate câteva planşe din Tabăra Interdisciplinară de Urbanism – Cetatea Alba Iulia.

Pe 1 Decembrie, de la ora 21.00, în spaţiile RYMA are loc ElectroHora, o horă a prieteniei şi veseliei la care sunt invitaţi toţi prietenii şi colaboratorii Asociaţiei RYMA. Ambele evenimente sunt sprijinite financiar de Prefectura Judeţului Alba.

Merită văzută această Electro-Horă... Cristina Cândea de la RYMA este cea care a propus realizarea unei hore mari demne de Guiness Book, idee „preluată” (ca să folosim un eufemism) de cei de la Primăria Alba Iulia şi transformată în Marea Îmbrăţişare, eveniment Guiness Book realizat pe 29 mai la Alba Iulia, evident în cetatea bastionară...

 

Taguri:ElectroHora Unirii, spatiile RYMA, cetatea, Alba Iulia, 1 Decembrie, marea, imbratisare, Guiness Book

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>