#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Campanie de promovare a candidatului prezidential Teodor Baconschi... azi la Alba Iulia

Campanie de promovare a candidatului prezidential Teodor Baconschi... azi la Alba Iulia

Revista nr. 57 | 17-11-2010 | Alexandru Mitchievici

La Alba Iulia au venit astăzi câţiva intelectuali şi consilieri de imagine pentru a susţine anunţata candidatură a ministrului Teodor Baconschi la preşedinţia României în anul 2014. Traian Băsescu nu şi-a ascuns preferinţa pentru candidatul Baconschi.

Printre cei prezenţi la Alba Iulia s-au numărat Teodor Baconschi – un candidat creştin-democrat (după cum se autodefineşte) susţinut de PDL, Cătălin Avramescu – consilier prezidenţial, Adrian Papahagi – un cunoscut eseist din Cluj, o minte sclipitoare şi un excelent orator, Toader Paleologu – fost ministru al Culturii, un fost intelectual de dreapta liberal, devenit peste noapte un mare admirator al creştin-democraţiei.

Toţi au fost aduşi la Alba Iulia pentru o întâlnire cu elita pedelistă din judeţul Alba – primari, directori de instituţii, consilieri locali (inclusiv Mişu Baco... care a făcut show şi a afirmat că încă mai este vicepreşedinte al PDL Alba Iulia), universitari (inclusiv rectorul Moise Achim) ş.a.m.d., într-o întâlnire condusă de primarul PDL Mircea Hava, omul forte al partidului în judeţul Alba.
Tinerii PDL Alba au fost aduşi cam cu forţa, după cum au spus unii democraţi.

Cu prilejul acestei vizite, viitorul candidat Baconschi a vizitat şi Cetatea Alba Iulia, Traseul celor Trei Fortificaţii, Biblioteca Bathyaneum şi alte obiective istorice din Cetate.

De curând Teodor Baconschi şi-a lansat la Ateneul Român o Fundaţie creştin-democrată, probabil ceea ce va fi platforma sa pentru lansarea în lupta electorală pentru funcţia supremă în stat în 2014.

„Sunt la fel de liberal ca în 1998 când am înfiinţat cu Valeriu Stoica Institutul de Studii Liberale, însă liberalismul nu postulează înrădăcinarea în tradiţie... pe când creştin-democraţia este o politică a înrădăcinării în tradiţie”, a declarat Toader Paleologu.
Toţi cei prezenţi au încercat o justificare pentru platforma creştin-democrată a lui Baconschi - aşadar foştii utecişti, foştii fesenişti sunt astăzi de dreapta, creştin-democraţi înfocaţi...

 


Campanie de promovare a candidatului prezidential Teodor Baconschi... azi la Alba Iulia Campanie de promovare a candidatului prezidential Teodor Baconschi... azi la Alba Iulia Campanie de promovare a candidatului prezidential Teodor Baconschi... azi la Alba Iulia Campanie de promovare a candidatului prezidential Teodor Baconschi... azi la Alba Iulia Campanie de promovare a candidatului prezidential Teodor Baconschi... azi la Alba Iulia
Taguri:campanie, promovare, candidat, prezidential, Teodor Baconschi, azi, Alba Iulia, Mircea Hava

Ratari

Criticisme (2)

zamfir
19-11-2010
Daoooo asta ii stire sau info sau te plictisesti si scrii de toate asta cind nu dai in altii ? VOTEAZAL da cinei ? Oricum mai rau nu poate fii
Raspunde
Author, Author
19-11-2010
Dle Zamfir... Cititorii nostri sunt cei mai importanti cititori din Alba. Insa, noi nu ne plictism. Asta e menirea presei reale: sa dea in altii, sa critice, cu alte cuvinte. Boc sau Udrea sau, eu stiu, Berceanu, e crestin-democrat cum sunt eu popa. Sa fim seriosi! Hai, domn'e Zamfire, ca nu mai suntem copii! Vom critica pe oricine si pe toti... evident daca merita acest lucru. In rest, numai de bine.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>