#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
E perioada pentru „curatenia” de toamna, spune senatorul Alexandru Peres

E perioada pentru „curatenia” de toamna, spune senatorul Alexandru Peres

Revista nr. 57 | 15-11-2010 | Alexandru Mitchievici

Senatorul Alexandru Pereş a salutat efervescenţa de la DNA şi DIICOT din ultimele zile. Secretarul general al PD-L Alba s-a dezis şi de fostul şef al Finanţelor Publice Alba, pe care iniţial l-a susţinut (în momentul numirii sale în fruntea DGFP Alba, Pereş a fost un mare susţinător al lui Ştefan Bogin).

Greşindu-i intenţionat numele în conferinţa de presă - Bogin sau Bojin –, senatoul PDL s-a făcut că nu-l cunoaşte pe Ştefan Anghel Bogin, cu care ar fi avut de-a lungul timpului doar două discuţii. Cât priveşte anchetele procurorilor, Pereş a declarat: „e foarte bine că aceste grupuri de presiune asupra unor oameni de afaceri, asupra unor zone din viaţa normală a judeţului nostru, sunt curăţate”.

Pereş nu a ratat ocazia să-l laude totuşi pe Bogin pentru performanţele sale în fruntea DGFP Alba: „Din punct de vedere profesional l-am apreciat. A fost o mult mai bună colectare la buget şi o mult mai mare deschidere a ceea ce înseamnă banii care trebuiau să vină spre administraţiile locale decât au făcut-o ceilalţi foşti directori ai Finanţelor înaintea domnului director Bogin. Despre celelalte preocupări ale sale am aflat doar din presă, şi mai aştept să ne informaţi şi cu alte situaţii”.

„Caii buni se călăresc, nu se vând”, a afirmat Alexandru Pereş cu referire la faptul că PDL Alba sprijină pe toţi specialiştii din diversele instituţii deconcentrate, indiferent din ce partid fac parte. PDL Alba e decis să menţină în funcţii pe toţi cei care fac treabă bună, a ţinut să asigure încă o dată senatorul.

„Poate că e perioada pentru o curăţenie de toamnă! DNA-ul a început să intre în forţă... Cineva trebuie să aibă curajul să rupă laţul”, a concluzionat Pereş.

 

Taguri:e, perioada, curatenia, toamna, spune, senatorul PDL, Alexandru Peres, Alba, Stefan Bogin

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>