#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Prima editie a Cupei Dance To Sunrise de la Alba Iulia

Prima editie a Cupei Dance To Sunrise de la Alba Iulia

Revista nr. 57 | 17-11-2010 | Alexandru Mitchievici

Duminică, 14 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia a avut loc concursul naţional de dans sportiv Cupa „Dance to Sunrise” ediţia I. Competiţia a fost organizată de Clubul Dance to Sunrise din Alba Iulia, club condus de tânărul profesor Vasile Vlad.

Evenimentul a avut loc sub egida Marii Loje Naţionale Unite din România, cu spirjinul Federaţiei Române de Dans Sportiv. Printre numeroşii invitaţi s-a numărat Constantin Bartolomeu Săvoiu şi deputatul independent de Alba Călin Potor.

Competiţia a fost împărţită în 18 categorii de vârstă – de la 4 la 35 de ani. În total au fost 600 de concurenţi din ţară, plus 70 de dansatori la demonstrativ. Clubul albaiulian Dance to Sunrise a participat cu 15 perechi de dansatori tineri şi foarte tineri.

Totul a fost bine organizat – şi nu e uşor lucru dacă ne gândim că au fost 600 de concurenţi şi aproximativ 3.000 de spectatori. Aşa cum ne declara antrenorul Vasile Vlad, organizarea competiţiei a necesitat foarte multă muncă în ultimele 6 luni – un efort (şi un efort material, 10.000 euro pe zi) însă care până la urmă a dat roadele scontate.

Să spunem câteva amănumte legate de eveniment: au fost instalate 6 tone de parchet special pentru dans, instalarea durând 6 ore.

O pereche de la Clubul Dance to Sunrise a participat la categoria open – cea mai grea în competiţie, şi chiar dacă nu au câştigat, albaiulienii merită felicitări. La această primă ediţie a Cupei Dance to Sunrise au participat cluburi de profil din Reghin, Timişoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Craiova, Suceava, Baia Mare, Mureş, Alba. Premiile au constat în cupe, medalii, diplome şi bani. Secretariatul şi juriul competiţiei au fost alte 25 de persoane. Cât îl priveşte pe Vasile Vlad, el este singurul arbitru din judeţul Alba recunoscut de Federaţia Română de Dans Sportiv.

Aşa cum promitea antrenorul Vasile Vlad, în 2011 clubul albaiulian se va strădui şi (dacă va găsi sprijin) va organiza cea de-a doua ediţie a competiţiei. Mult Succes în proiectele viitoare!

 


Prima editie a Cupei Dance To Sunrise de la Alba Iulia Prima editie a Cupei Dance To Sunrise de la Alba Iulia Prima editie a Cupei Dance To Sunrise de la Alba Iulia
Taguri:prima, editie, Cupa, Danc, to, Sunrise, Alba Iulia, Marea Loja, masoni, Constantin Bartolomeu Savoiu

Ratari

Criticisme (4)

anca
27-12-2010
nu este adevarat ca vlad vasile este singurul arbitru din jud. alba recunoscut de frds... ce ziceti de antrenorul clubului maria petrea, cel care duce mai departe ceea ce a inceput doamna aceasta in urma cu ceva ani?... ce ziceti ca antrenorul acestui club a reusit sa-i aduca pe podiumurile celor mai importante competitii pe sportivii pe care ii antreneaza?...si nu sunt putine aceste competitii. si ce mai ziceti de sergiu prodan, antrenorul clubului prodance 2007 din cugir?... si ce mai ziceti de antrenorul alin rosa al clubului top dance 2007 din teius?...asa ca "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul"
Raspunde
stanciu stefan
06-03-2011
Esti un pampalau tu si cu grupa ta,este o mare prostie sa vina cineva la grupa ta.Chiar mi-a parut rau ca am venit la tine la dansuri
Raspunde
vlad vasile
23-04-2011
E nasol ca un copil de 13 ani sa vorbeasca asa .Pt asta ca sportiv sar putea sa faci o pauza data de federatie sa inveti sa vorbesti. Si nu uita ca ai doua locuri 5 pe tara cu mine.Poate nu ai parinti sa te educe
Raspunde
VLAD VASILE
23-04-2011
chiar daca e tarziu .pt ANCA ia lista informeazate la federatie si pe urma dati cu parerea despre cine e arbitru si cine nu.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>