#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
E clar... Potor candideaza la Primaria Alba Iulia... din partea PNL

E clar... Potor candideaza la Primaria Alba Iulia... din partea PNL

Revista nr. 56 | 13-11-2010 | Alexandru Mitchievici

Deputatul independent Călin Potor s-a întâlnit vineri, 12 noiembrie, cu dascălii din judeţ - cei mai mulţi din Alba Iulia, câţiva din Sebeş şi câţiva din Apuseni.

Întâlnirea a avut loc la restaurantul Mercur din Alba Iulia, într-un cadru informal, prietenesc, la un pahar de vin. În urmă cu o săptămână deputatul Călin Potor s-a întâlnit în aceeaşi locaţie cu doctorii din judeţ - întâlnirea-petrecere a durat până spre dimineaţă. Călin Potor a fost fair-play şi a recunoscut faptul că, atunci când era membru PDL, a mai avut întâlniri electorale de acest gen, tot la restaurantul Mercur.
Cert este că deputatul actual independent a împlinit vineri 51 de ani, motiv pentru care îi spunem şi noi La Mulţi Ani!

De faţă au fost toţi boşii PNL Alba: Teodor Atanasiu - preşedintele PNL Alba, Florin Roman, Simone Albani, Simion Creţu, Nicolae Popa - fostul deputat PDSR, ApR, PUR, PC, PNL, apoi tinerii Marius Filimon, Adrian Simion, Elena Ignat - fost inspector şcolar judeţean adjunct.

Să mai spunem doar faptul că de faţă nu au fost dna Marinescu de la Şcoala cu cls. I-VIII Mihai Eminescu sau dnul Cornel Sandu - directorul IŞJ Alba...

*Ne place, nu ne place, cert este că deputatul independent Călin Potor este singurul candidat care îl poate bate pe Mircea Hava în lupta pentru Primăria Alba Iulia...

 

Taguri:clar, Potor, candideaza, Primaria, Alba Iulia, PNL, PDL Alba, candidat, independent, Teodor Atanasiu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>