#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Se redeschide podul de peste Mures

Se redeschide podul de peste Mures

Revista nr. 56 | 12-11-2010 | Alexandru Mitchievici

Calvarul de peste Mureş a luat sfârşit... se pare. În aceste zile podul de peste râul Mureş de la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Sebeş se va deschide. Reprezentanţii A.N.D.P. au spus că a început turnarea asfaltului pe ambele sensuri de mers, urmând ca în cursul zilei de vineri, 12 noiembrie, această acţiune să fie finalizată.


Directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Alba, Ovidiu Popa, a afirmat că sâmbătă sau duminică traficul pe podul vechi va fi reluat în ambele sensuri de mers, urmând ca ulterior traficul să fie restricţionat pe o singură bandă de mers pentru a putea fi finalizate ultimele retuşuri.


Atorizaţia eliberată de Primăria municipiului Alba Iulia pentru finalizarea lucrărilor expiră la 5 decembrie. Precizăm că începând de luni, podul de pontoane nu va mai fi circulabil, contractul de închiriere încheindu-se pe data de 15 noiembrie. Conform regulamentelor Armatei, în perioada îngheţului podul de pontoane nu poate fi folosit din cauza riscului de alunecare a maşinilor.

 

Taguri:se redeschide, podul, peste, Mures, DSDN Alba, Ovidiu Popa, 5 decembrie

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>